PORODICA UBIJENE MAJE ĐORĐEVIĆ ima samo jednu poruku za Marjanovića koji deli ĆELIJU sa “UBICOM IZ RAKOVICE”

Rakovica

Foto: Telegraf

Zoran Marjanović koji je prošle subote uhapšen zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelene Marjanović, kada je uhapšen, ćeliju deli sa trojicom muškaraca koji su osumnjičeni za teška krivična dela. Među njima je i Marko Nikolić, koga mnogi nazivaju monstrumom iz Rakovice zbog dvostrukog ubistva koje je počinio 12. jula

-Njih dvojica prosto zaslužuju da trunu zajedno u zatvoru zbog svirepih ubistava koja su počinili. Čujem da se baš dobro slažu, sličan se sličnom raduje. Treba da ih bude sramota. Nikolić ni sa kim nije komunicirao dok se nije pojavio Marjanović. Isto tako, čuli smo da ni Zoran ni sa kim nije razgovarao, osim sa njim. Nadam se da će obojica istrunuti u zatvoru! – poručio je jedan rođak ubijene Maje Đorđević, koji je želeo da ostane anoniman.

[adsenseyu5]

On je dodao da i dalje ne može da veruje šta je uradio Nikolić, ali i da ubica i te kako ima sličnosti sa Zoranom.

– Obojica su brutalno i hladnokrvno ubili svoje najmilije. Zamislite, Marko je ubio svoje rođeno dete da bi se osvetio, to mi nikada neće biti jasno – kratko je zaključio on.

Aleksandar Josifović, zet pokojne Maje Đorđević, nije želeo da komentariše jer se još ne zna da li je Zoran Marjanović zaista ubio svoju suprugu.

RAZDOR U U DOMU PORODICE ŽIVOJINOVIĆ: Lepa Brena IZBACILA iz kuće Aleksandru Prijović!

– Odavno sam rekao šta mislim o tom idiotu (Nikolić), a što se tiče slučaja “Marjanović”, neki kažu da jeste, neki kažu da nije kriv, ne želim da komentarišem nešto što nije sigurno. Voleo bih da nađu ubicu, a dok se ne dokaže suprotno, svi su nevini – kazao je Aleksandar, a na pitanje šta misli o tome da su u istoj ćeliji, kratko je odgovorio.

ubistvo

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

– Nije slučajnost to što su u istoj ćeliji, verovatno je to namerno urađeno, ono što kažu, sličan se sličnom raduje, ako je ovaj (Zoran) ubio, a ako nije, ne želim da grešim dušu – istakao je Aleksandar.

[adsenseyu1]

I porodica Krsmanović istog je stava kao i najbliži iz porodice Đorđević – ukoliko se dokaže da su Zoran i Marko ubice zaslužuju doživotne kazne.

Krsmanovići su u nekoliko navrata iznosili detalje iz Jeleninog života, da je živela pod budnim okom Marjanovića.

zrtve

Foto: Fejsbuk/Maja Đorđević

Ubijena Jelena im je jednom čak rekla: “E, ne znate kako je meni.”

Podsetimo, Nikolić se tereti da je ubio bivšu suprugu Maju Đorđević (38) i njihovog sina, koji je imao svega četiri godine.

KAFANSKA TUČA: Mirno je sedeo i pio, a kada je uletelo 20 huligana sve je EKSPLODIRALO – a on je onda.. (VIDEO)

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Alo)

[adsenseyu4]

 

1 Comment on "PORODICA UBIJENE MAJE ĐORĐEVIĆ ima samo jednu poruku za Marjanovića koji deli ĆELIJU sa “UBICOM IZ RAKOVICE”"

  1. a svima čudno zašto se ovoliko piše o zločinu koji je se desio u borči. a nijesmo znali da je brat onog tajkuna kojeg proziva marjanovič da mu je ubio snahu vlasnik žute noviske kuće. e sada je sve jasno poklapa se sa kom. mnogih beograđana

Comments are closed.