POPE PREREZAĆEMO TI GRKLJAN?! Specijalci ROSU pretili svešteniku SPC na putu ka Mitrovici!

Kosovo

Foto: printscreen/youtube

U Mitrovici su se oglasile sirene, a kako javlja dopisnik RTS, čuli su se i pucnji. Narod je izašao na ulice, a u 12 sati će biti održan protest

Vest o tome da su pripadnici albanske specijalne jedinice na Kosovu, ROSU, zauzeli u toku noći sa više od 40 vozila strateške punktove u severnoj Kosovskoj Mitrovici i uhapsile dve osobe srpske nacionalnosti obišla je jutros ceo svet.

Pripadnici Rosu upali su jutros oko 4 sata u Kosovsku Mitrovicu i uhapsili Dragišu Markovića, suspendovanog pripadnika KPS.

U Mitrovici su se oglasile sirene, a kako javlja dopisnik RTS, čuli su se i pucnji. Narod je izašao na ulice, a u 12 sati će biti održan protest.

Arhimandrit Sava Janjić objavio je na svom tviteru da su primećeni pokreti teško naoružanih pripadnika albanskih specijalaca ka Severnoj Mitrovici, i da se tom prilikom desio veliki incident.


Naime, na putu ka Mitrovici pripadnici ROSU su, kako je napisao, zaustavili i maltretirali jednog sveštenika SPC. Jedan od pripadnika ROSU mu je pokazao da će da mu prerežu grkljan!

(Dnevne.rs/Izvor:Espreso.rs)