POP JORDO PROPEVAO U POLICIJI: Evo kako su ga POŽEŠKE DILERKE vrbovale i koliko je dobio para

droga

Foto: printscreen/Kurir

Sveštenik Jordović se nakon hapšenja branio ćutanjem, ali je kasnije dao odbranu i ispričao sve detalje, za šta mu je navodno obećano da će dobiti godinu dana kućnog zatvora. On je ispričao da su ga za prevoz skanka angažovale Popadićke i da je za taj posao trebalo da dobije 5.000 evra.

– Rekao je da su mu pare trebale za kupovinu stana ili kuće u Albaniji, jer je bio fasciniran njihovim primorjem – kaže naš izvor iz istrage.

Pop Jordo, kako ga znaju u Požegi, olako je na nagovor Marinkovića prihvatio posao, bez previše razmišljanja, a čak je ugovorio i sledeću turu, po kojoj je drogu trebalo da preveze sa Kosova u Francusku.

Inače, Popadićke i sveštenika povezao je Marinković.

– On je ostao bez posla u školi i bez novca, pa je bio lak plen majke i ćerke. Upoznali su se u menjačnici koju je Ana držala, jer je često boravio u piljarnici pored. One su ga angažovale da prevozi drogu za njih i vožnja tokom koje je uhapšen nije mu bila prva, ali jeste svešteniku Jordoviću – ispričao je za Kurir izvor iz istrage.

IZGUBIO JE I KANDILO: Pop Nenad krenuo da drži opelo, a usput se toliko napio da su ga vozili pored pokojnika na prikolici do groblja (FOTO)

Podsećamo, u jednom od najbizarnijih slučajeva trgovine narkoticima u Srbiji proteklih decenija, sveštenik Milan Jordović uhapšen je 27. februara sa 27 kilograma skanka.

U trenutku hapšenja, pored njega, na suvozačevom mestu “pasata”, nalazio se Zoran Marković, bivši veroučitelj iz Požege.

Njih dvojica zaustavljeni su u popodnevnim satima u Mrčajevcima, kada su se policajcima predstavili kao zaljubljeni par. Marković, inače, godinama unazad ima naviku da se oblači u žensku odeću i u Požegi je poznat kao transvestit.

Policajci su bili uvereni da je u pitanju devojka, pa su morali da pozovu koleginicu kako bi ga pretresli.

PRVA, PRAVA SRPSKA FILMSKA ZVEZDA: Aleksandar Gavrić bio je smrt za žene, poginuo je u najboljim godinama (VIDEO)

Policija je kontrolisala njihovo vozilo po dojavi o švercu droge, a nakon što su je pronašli u tajnoj pregradi, pop i veroučitelj branili su se tako što su policajcima rekli da se upravo vraćaju iz hodočašća u manastiru Studenica, te da nemaju nikakve veze sa pronađenim narkoticima. I vernici u požeškom kraju šokirano su dočekali vesti o hapšenju njihovog sveštenika, kom je zajedno sa saučesnikom određeno zadržavanje i pritvor.

POVRATAK NORMALNOM ŽIVOTU: Evo kako danas priča o bivšem mužu i depresiji, nakon teške faze

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)

1 Comment on "POP JORDO PROPEVAO U POLICIJI: Evo kako su ga POŽEŠKE DILERKE vrbovale i koliko je dobio para"

  1. Popu prvi put. Da poverujemo. Svakako necemo.Sta SPC kaze? Ne izjasnjava se.

Comments are closed.