PONAŠAO SE NADMENO: Kalinić vikao u bolnici – Znate li ko sam ja?!

auto
Nakon što je izazvao saobraćajni udes u kome je povređeno troje mađarskih državljana, glumac je napravio incident i u kruševačkom Kliničkom centru.

Čim je zavšrio sa policijom Milan Kalinić (42) je došao u Klinički centar Kruševac i insistirao da poseti povređene.
On je u nedelju oko podneva, po povratku sa Kopaonika, zbog neprilagođene brzine svojim „lend roverom“ prešao u suprotnu stranu kolovoza i sudario se sa automobilom marke „suzuki“, kojim je upravljao mađarski državljanin. U udesu je povređeno troje, od kojih je dvoje zadržano u kruševačkoj bolnici, a treći prebačen u Beograd.

[adsenseyu5]

Urlao na osoblje
Kada je ušao u bolnicu, osoblje je pokušalo da ga spreči da uđe u sobu povređenih.

 

Nastavlja da radi

U TV „Pink“ kažu da Kalinić nije odložio snimanje emisija „Audicija“ i „Pinkove zvezde“.
– Milan ove nedelje nema snimanja. „Pinkove zvezde“ su ranije snimljene, a „Audicija“ se snima sledećeg ponedeljka. Zasad nema nikakvih naznaka da će snimanje biti odloženo jer, koliko smo mi upoznati, on se oseća dobro – rekli su nam iz PR službe televizije na kojoj voditelj radi.

– Uljudno su mu objasnili da pacijente u šok-sobi, gde se povređeni nalaze, mogu da posete samo članovi najuže porodice – ispričao je za „Blic“ izvor sa lica mesta.
Prema rečima „Blicovog“ izvora Milan je na ovu rečenicu odreagovao vrlo drčno i bezobrazno.
– Urlao je na zaposlene u bolnici insistirajući da po svaku cenu poseti povređene – nastavlja priču naš izvor.
– Pustite me da ih vidim! – vikao je Kalinić.
Nakon što ga je obezbeđenje upozorilo da mora da se udalji ili će pozvati policiju, voditelj im je odbrusio:
– Ja upravo dolazim iz policije! Znate li vi uopšte ko sam ja?!- šepurio se voditelj po bolničkim hodnicima.
To mu, međutim, nije pomoglo. Obezbeđenje ga je udaljilo iz bolnice.

Bogat dosije
Dvoje povređenih u udesu u selu Dupci kod Brusa smešteno je u Kliničkom centru u Kruševcu, dok je jedan muškarac zbog povreda glave prebačen u KBC Srbija u Beogradu jer u kruševačkoj bolnici nisu mogli da mu pruže adekvatnu negu, s obzirom na to da odranije nema jedan bubreg.

Postupak protiv Milana Kalinića biće pokrenut u tužilaštvu u Brusu, čija je policija podigla krivičnu prijavu protiv voditelja. Kako saznajemo, prilikom određivanja kazne sudija može da uzme u obzir i Kalinićev dosadašnji dosije koji je, kako kažu, veoma bogat, s obzirom na to da je izazvao još jedan udes, prolazio kroz crveno i preko pune linije, vozio neregistrovan auto i žutom trakom… – Muškarca su pre dve noći dovezli kod nas i trenutno se nalazi u šok-sobi. Nije životno ugrožen, ali je u teškom stanju – rekla je za „Blic“ PR Kliničkog centra Aleksandra Berić.

U toku jučerašnjeg dana više puta smo pokušali da dobijemo komentar i od Milana Kalinića na ovu priču, ali je on bio nedostupan.

[adsenseyu1]

  

(Blic)

1 Comment on "PONAŠAO SE NADMENO: Kalinić vikao u bolnici – Znate li ko sam ja?!"

  1. Tipičan slučaj bahate , bezobzirne vožnje saseći krivinu i preći u suprotnu saobraćajnu traku, i sad je ugrozio živote nedužnih ljudi i čak doveo u opasnost i svoju porodicu. Ne mogu ništa tvrditi ali po izvorima navedenim u članku nije mu prvi put takvo ponašanje u saobraćaju, krajnje bezobzirno.Kad se ugrozi nečiji život i izazovu povrede sa posledicama,pa ne daj Bože i smrt , e to se ne može ispraviti novcem. Javni tužilac će reći svoje po zakonu. Zakon je za sve isti, barem po Zakonu.

Comments are closed.