POLICIJSKI PAS NANJUŠIO TRAG JECINOG UBICE: Poslednji detalji u istrazi koji bi mogli da je potpuno preokrenu! (INFO)

Crvenka

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Prve večeri inspektori su doveli dresiranog psa da pretraži ceo teren. Zoran je na njihov zahtev doneo Jeleninu majicu koju je pas onjušio. Nemački ovčar je trčao po celom nasipu i duž kanala. Da je nesrećna žena bila u kanalu, sigurno bi je našao – rekao je izvor iz istrage

Policija i dalje neumorno radi kako bi rasvetlila monstruozno ubistvo pevačice Jelene Marjanovićkoje se dogodilo 2. aprila u Borči. Trenutno su bazirani na reviziji svih tragova koji su bili na mestu gde je pronađeno telo ove nesrećne žene, kako bi proverili da li je napravljen neki propust koji bi mogao da ubrza ubicino hapšenje.!

Naime, pas tragač je, kada je Jelenin nestanak prijavljen, pretrčao po stazi na nasipu, gde je navodno ona trčala, ali je išao i duž kanala gde je kasnije pronađeno njeno telo, Međutim, nakon samo pola sata pas se vratio do puta i legao na njega, te ako je verovati specijalno dresiranom psu, Jelena je poslednjji put bila kod rampe na nasipu u Crvenki.

[adsenseyu1]

Prve večeri inspektori su doveli dresiranog psa da pretraži ceo teren. Zoran je na njihov zahtev doneo Jeleninu majicu koju je pas onjušio. Nemački ovčar je trčao po celom nasipu i duž kanala. Da je nesrećna žena bila u kanalu, sigurno bi je našao. Dan kasnije, 3. aprila, baš na tom mestu je jedan od vatrogasaca, koji je učestvovao u potrazi, nagazio na Jelenino telo – rekao je izvor iz istrage za Alo.

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

Inepsktori pokušavaju da vreme kada je ubica doneo telo na nasip, kako je prošao neopaženo, bacio ga u vodu i nestao.

Prve večeri je tražen i Jelenin mobilni telefon, ali uprkos savremenim uređajima za registrovanje signala, nije pronađen na nasipu. Ipak, sutradan je pronađena njena patika, pa telefon, a na kraju i telo – naveo je izvor.

Tog nesrećnog dana Jelena je sa Zoranom i ćerkom Janom prvo otišla na jezero pored FK Borča, koje se pouplarno zove “Labudovo jezero”, međutim, tu se nisu dugo zadržali.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Jana je na jezeru hranila labudove  sa još dva dečaka. Međutim, Zoran je u policiji rekao da je Jelena zahtevala da ide na nasip jer nije mogla da trči oko jezera, gde je bila velika gužva. Tako da su tu bili samo dok se Jana nije izigrala – dodao je sagovornik ovog lista.

[adsenseyu1]

S obzirom da od glavnog puta u Crvenki do nasipa vodi zemljani put, a da staza za trčanje počinje od rampe i proteže se do fudbalskog terena koji je na drugom kraju, ostaje nejasno kako joj se odjednom izgubio svaki trag. Zoran i Jana su ostali kod rampe, i prema njegovim rečima Jelena je jedno vrem bila vidljiva, ali joj se trag izgubio posle skoro 1.600 metara.

Nejasno je kako joj se odjednom izgubio svaki trag i da li je uopšte nestala na nasipu. Kada policija nađe odgovor na to pitanje, slučaje će biti rešen – završio je sagovornik lista koji je dobro upućen u istragu.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)