POLICIJA TRAGA ZA MONSTRUMOM KOJI JE SINOĆ ZAKLAO ŽENU U BORČI: Sudski stražar, bolesno ljubomoran, pravio svima pakao od života…

ubistvo

Foto: privatna arhiva

Stravična porodična tragedija koja se u sredu uveče dogodila u Borči, kada je, kako se sumnja, Bekim Danović (43) iskasapio suprugu Azru (43), dogodila se najverovatnije zbog njegove bolesne ljubomore i njenog pokušaja da sudski okonča njihov brak, saznaje Kurir.P

Danović je nakon zločina pobegao i još uvek je u bekstvu, a policija neprekidno dežura ispred kuće roditelja njegove žene, gde mu se nalaze i deca.

Pratio je

Krvava drama dogodila se juče popodne, kada je nesrećna Azra krenula kod svojih roditelja, koji žive nekoliko ulica dalje od mesta na kome je ona stanovala sa sinom i ćerkom.

– Sumnja se da je Bekim bio u svom karavanu “pežo 307”, kojim je pratio ženu kada je krenula kod roditelja. Na oko 50 metara od kuće izašao je iz automobila i napao je nožem. Ubistvo se dogodilo u Ulici borčanskih žrtava, a nakon brutalnog kasapljenja žene ubica je pobegao. S obzirom na to da je nesrećna žena ležala pored ulice, prolaznici su mislili da je reč o saobraćajnoj nesreći. Tek kasnije, po dolasku Hitne pomoći i policije, ustanovljeno je da je žena ubijena – objasnio je izvor Kurira blizak istrazi.

KFOR SPREČIO KRVOPROLIĆE: Vučić otkrio detalje DRAME na Kosovu

On dodaje da su posle razgovora sa porodicom ubrzo osumnjičili supruga ubijene žene.

– Razvodili su se, ali je on, kako smo saznali, toj ženi i ranije pravio probleme. Poslednjih mesec dana maltretirao je celu porodicu, ali, nažalost, niko od njih to nije prijavio policiji – objasnio je naš sagovornik.

Trpela zbog dece

Da su Danovići imali problema, potvrdila nam je i porodica nesrećne Azre.

– Ceo život ju je maltretirao, bio je bolesno ljubomoran. Trpela ga je zbog dece. Često je govorila: “Samo da decu izvedem na pravi put, pa ću ga ostaviti” – priča rođaka ubijene žene koju smo zatekli u kući Azrinih roditelja.

TALAS NACIZMA ŠIRI SE KOSOVOM! NOVI ŠOK SNIMAK! Albanski političari pale srpsku hranu, pa POZIRAJU kraj lomače! (VIDEO)

Ona dodaje da je Azra želela da se sporazumno razvedu, ali da je Bekim to odbio. Poslednjih mesec dana svima nama je pravio pakao od života. Nismo ga prijavljivali jer nismo mogli ni da pomislimo da je spreman na ovako nešto.
Inače, Bekim Danović je na svom Fejsbuk profilu napisao da je zaposlen u Prekršajnom apelacionom sudu.

HARADINAJ ZAPRETIO IZ PRIŠTINE: Takse na srpske proizvode od 100 odsto da ostanu sve dok Srbija ne prizna nezavisnost Kosova! (VIDEO)

– Ne znam šta tačno radi tamo. Ranije je radio kao čuvar, a mislim da to i sada radi – kaže rođaka.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Jelena Rafailović)