POLICIJA NA NOGAMA, NESTALA DEVOJČICA (15) IZ LUKAVCA KAD JU JE ODVEO STARIJI MUŠKARAC: Otišla da baci đubre, otac dobio zastrašujuć poziv

nestala

Foto: Facebook/Emira Nukić

Na području Tuzlanskog kantona, tačnije u Lukavcu, u nedelju u poslepodnevnim satima nestala je 15-godišnja devojčica, Larisa Nukić, a njen nestanak je prijavila sestra Emira Nukić

“Mi smo juče sedeli ispred kuće u dvorištu. Ona je otišle da baci đubre i nije se vratila.

Moja sestra nije imala društvene mreže, nije ni izlazila. Potom je mom ocu zazvonio telefon. Bio je to naš prvi komšija koji je rekao “nećeš je više nikada videti” i prekinuo. Strah me da je ne ubije.

Odmah smo prijavili policiji, uključili su se inspektori, svi… Raspisana je poternica za njim, za Denisom Mehićem. On ima oko 40 godina, nije ni psihički stabilna osoba. Nikada se nismo zamerili s njim, da nam ovako nešto uradi.

OGLASIO SE EPIDEMIOLOG PREDRAG KON: Uvešćemo karantin jedino ako se ovo desi, evo kada se očekuje poboljšanje (INFO)

Ona ima smao 15 godina, molim se da je živa. Policija je pretresla više lokacija u Tuzli, Banovićim i Lukavcu, ali za sada nema informacija”, rekla je kroz suze Emira Nukić.

Iz MUP-a Tuzlanskog kantona je saopšteno da je juče oko 19:40 sati u prostorije PS Lukavac lično pristupio S. N. i prijavio D. M. (36) da je odveo njegovu 15-godišnju ćerku.

“Za 15-godišnjakinjom je raspisana potraga, obavešten je dežurni tužilac, po čijim nalozima postupaju službenici OKP PU Lukavac”, saopšteno je iz policije.

 

Dnevne.rs, Kurir.rs, Avaz.ba