Policajac umro, otac mu u sobi našao 2 kg heroina, a onda su policajci otišli u očev stan i počela je DRAMA!

lisica

Foto: AP/Tanjug, MUP

Prava drama odigrala se u Sremskoj Mitrovici kada je preminuo policajac M. B. (33)! Čim je umro u bolnici, njegov otac je otišao u stan svog sina, gde je ugledao 2 kilograma heroina. Kao u najneverovatnijim filmovima, ovde je počeo zaplet kakav niko nije očekivao – ni policija ni otac nesrećnog policajca.

Policija je u stanu preminulog policajca M. B. (33), posle njegove smrti, pronašla više od dva kilograma heroina, saznaje Telegraf. Droga je pronađena zahvaljujući policajčevom ocu, S. B., koji je pozvao policiju

[adsenseyu4]

Međutim, policija je osim u stan preminulog kolege, otišla i u očev stan, a tamo ih je dočekao arsenal oružja, među kojima je bilo i “škorpion”, koji je odmah zaplenila. Protiv S. B. je podneta krivična prijava.

Informacije koje je ekskluzivno saznao Telegraf.rs, potvrdio je Nemanja Pantić, načelnik Odeljenja za medije i komunikacije MUP-a.

Foto: MUP

– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u stanu preminulog policajca, posle njegove smrti, a postupajući po prijavi oca, pronašli više od dva kilograma heroina o čemu je obavešteno i Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

[adsenseyu1]

Takođe, prilikom pretresa stana njegovog oca policija je pronašla više vrsta različitog oružja i municiju različitog kalibra u nelegalnom posedu, zbog čega mu je određen pritvor do 30 dana – navodi Pantić.

Policija u Sremskoj Mitrovici i pripadnici Sektora unutrašnje kontrole sprovode istragu kako bi se utvrdilo poreklo narkotika, kao i da li je preminuli policajac zloupotrebljavao službeni položaj.

M. B. je preminuo nedavno, kada je, posle rutinske intervencije, dobio plućnu emboliju i preminuo.

(Telegraf.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]