POKUŠAO DA SE UBIJE U CENTRALNOM ZATVORU: Monstrum iz Rakovice preživeo rezanje grkljana

ubica

Foto: Telegraf, Srpski telegraf

Marko Nikolić, koji je danas pokušao da se ubije u Centralnom zatvoru tako što je sebi prerezao vrat, uspešno je operisan u Urgentnom centru, saznaje Telegraf.rs.

Operacija je, kako saznajemo, trajala nekoliko sati, a posle ove intervencije on je prebačen na Odeljenje intezivne nege.

– Nakon hitne medicinske intervencije pacijent je prebačen u Jedinicu intezivne nege. Preuzimaju se sve mere intezivne terapije – rečeno je Telegrafu u Urgentnom centru.

Zasad je još ne može reći da li se Nikolić nalazi van životne opastnosti.

On je, kako smo ranije javili, polomio parče stakla sa ogledala u kupatilu sobe i prerezao sebi vrat. Trojica muškaraca koji su sa njim u sobi, odmah su reagovali, kao i komandiri koji su pozvali Hitnu pomoć.

U samoodbrani on je zakačio i jednog od cimera koji je pokušao da mu oduzme staklo iz ruke.

OVA PRIČA NAUČIĆE VAS DA NE VERUJETE NIKOME: Tek kad se ubila NJENI NAJBLIŽI saznali su sa kim su imali posla

Nikolića je ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar, gde je hitno podvrgnut operaciji. Usput je, kako saznajemo, izgubio 3 litre krvi.

On je, da podsetimo, 12. jula u Centar za socijalni rad doveo sina Mihaila, koji je taj dan proveo sa njim, da ga vrati majci Maji Đorđević. Sina je doveo u maltene besvesnom stanju i sa penom u ustima.

Da li verujete da ona ima 71 godinu: Pogledajte kako je izgledala pre nekoliko decenija! (FOTO)

Dete je tresnuo o pod i udavio ga, a zatim je na parkingu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici izbo nožem i majku svog deteta.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)