POKAŽIMO PLANETI ŠTA JE SVE SRUŠENO NA KOSOVU: Srbi odgovorili na albansku akciju fotografijama uništenih svetinja (FOTO)

ALBANCI

Foto: spc.rs, Tanjug/AP

Kao odgovor na akciju Ministarstva inostranih poslova Kosova pozvani su svi ljudi da podele fotografije pod haštagom #InstaKosova, #InstaKosovo i #NoKosovoUnesco

Fejsbuk stranica No Kosovo in Unesco prenela je akciju Ministarstva inostranih poslovaKosova koja sa sobom nosi haštag #InstaKosova i koja ima za cilj da prikaže svetu kako “lepo” danas izgleda Kosovo. Oni su pozvali sve koji su videli ovu akciju da “pripomognu” sa fotografijama razrušenih manastira i uništenim srpskim vrednostima na Kosovu.

[adsenseyu5]

Kao odgovor na ovu akciju Ministarstva inostranih poslova Kosova pozvani su svi da podele fotografije ruševina i uništenja pod haštagom #InstaKosova, #InstaKosovo i #NoKosovoUnesco.

A ovako glasi originalni poziv:

PROGON

Foto: Profimedia/AFP, Printskrin: Youtube/Eparhija Rasko-prizrenska

“Ministarstvo inostranih poslova Republike Kosovo i British Council Kosova pozivaju građane Kosova u zemlji i dijaspori da učestvuju na trećem tradicionalnom takmičenju #InstaKosova, posvećenom najboljim fotografijama sa Kosova objavljenim na društvenim mrežama.

Takmičenje se organizuje svake godine u okviru obeležavanja Dana nezavisnosti Republike Kosovo, 17. februara”, navodi se u saopštenju Ministarstva inostranih poslova Kosova.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)