Pogledajte izjavu komšije Jovana Grujića o trenutku kada je pronašao telo nesrećnog Stefana Ilića (12) (VIDEO)

mesto-zlocina

Jovo Grujić, meštanin sela Banatska Subotica koji je jutros pronašao telo dečaka Stefana Ilića (12), ispričao je za “Blic” kako je pronašao telo nesrećnog dečaka.

Vodio sam goveda na ispašu. S obzirom da je bilo toplo odlučio sam da se okupam i osvežim, pa sam ušao u Karaš. Na dva metra od mene plutalo je telo, zakačeno za granje. Odmah sam znao da je u pitanju Stefan. Prepoznao sam ga po zelenoj majici koju je nosio – ispričao je Grujić za “Blic”.

On je nakon toga potrčao ka selu i alarmirao policiju. Telo dečaka nađeno je u Karašu upravo na mestu na kom je dečak često, sa ocem Stevanom, čuvao ovce. Detalji smrti dečaka i dalje nisu poznati.

Podsećamo, mali Stefan Ilić je nestao u subotu oko podneva, i od tada ga je tražila policija, dok su ronioci pretraživali tok rečice Karaš koja protiče pored Banatske Subotice.

[adsenseyu1]

Policijijske patrole su se nalazile na svim prilazima Banatskoj Subotici, detaljno su proveravana sva vozila dok su se u potragu uključili i ronioci Žandarmerije koji su pretraživali reku Karaš.

Potraga za dečakom obavljena je i u susednim mestima tako da je policija i u Pančevu i Beloj Crkvi ispitivala sve koji su se dovodili u bilo kakvu vezu sa dečakom i njegovom porodicom.

Svi graniči prelazi su bili strogo kontrolisani, uspostavljena je saradnja i sa rumunskim kolegama, a fotografija sa opisom dečaka je bila na svim elektronsmim medijima.

VIDEO Jovan Grujić o trenutku kada je pronašao telo nestalog dečaka: 

[adsenseyu1]
(Blic)