POGLED U BUDUĆNOST DUHOVNIM MOĆIMA: Proročanstvo tibetanskih monaha o SKOROJ SUDBINI ZEMLJE

horoskop

Pogled u budućnost duhovnim moćima nije ništa novo u tibetanskoj kulturi…

Ono što je nekolicina indijskih turista svedočila u tibetanskim manastirima (pod upravom kineske vlade) je vrlo zanimljivo. Prema pričama ovih turista, tibetanski monasi navodno tvrde da se svetske sile kreću prema uništenju. ALI …

Oni su takođe videli da svet neće biti uništen!

Između sadašnjih velikih sila koje vladaju svetom će se nastaviti sukobi i ratovanja. Terorizam i tajni rat će biti glavni problem.

[adsenseyu5]

U svetu politike nešto će se desiti, upravo oko 2015. U tom periodu će svetske sile težiti međusobnom uništenju. Ceo svet će biti usmeren prema iščekivanju onog najgoreg. Teški politički manevri i pregovori će imati samo mali napredak. U svetu će se početi sa sve jačim stremljenjem ka nuklearnom ratu.

I u to vreme, nešto neverovatno će se dogoditi, kažu budistički monasi sa Tibeta.

Natprirodna duhovna sila će se uplesti i intervenisati, a sudbina sveta biće spašena.

Interpretiranje monaških izjava daje uvid u to da nas moćne duhovne sile posmatraju celo vreme. One će intervenisati i spasiti će svet od samouništenja.

Kad su pitali o viđenjima NLO iznad Indije i Kine, monasi su se nasmejali i rekli da nas vanzemaljske sile posmatraju. Ljudskoj vrsti neće biti dozvoljeno da menja budućnost u tom obimu. Svako ljudsko biće kroz svoje postojanje i karmu ima mogućnost da utiče na sudbinu, ali menjati sudbinu sveta u tom obimu, neće biti dozvoljeno.

Monasi su takođe spomenuli da posle 2015. naša trenutna civilizacija će razumeti da su krajnji vidici nauke i tehnologije u zoni spiritualnog, a ne u materijalnoj, fizičkoj stvarnosti.

Iza 2015., tehnologije će krenuti drugim pravcem razvoja. Ljudi će upoznati srž spiritualnosti, odnos između tela, uma i duše, reinkarnaciju i činjenicu da smo povezani sa svima kao deo Boga.

Prema njihovim viđenjima budućnosti, naša planeta je blagoslovljena, spašavana je celo vreme od bilo kakvih oštećenja, a većinu toga mi nismo ni svesni. Kako naša tehnologija bude napredovala, mi ćemo biti u stanju da razume da su nas te duhovne sile spašavale sve vreme.

[adsenseyu1]

(procitejtevise.com)