POD DEJSTVOM ALKOHOLA PREGAZILA NAJBOLJU SRPSKU BICIKLISTKINJU, PA POBEGLA: Jeleni Erić (19) polomljen skočni zglob i ugrožena karijera! (INFO)

bicikla

Auto nas je sve redom pokosio. Žena koja je vozila imala je 1,4 promila alkohola u krvi – priča Jelena

Na Jelenu Erić (19) iz Kraljeva, reprezentativku Srbije u drumskom biciklizmu, naleteo je automobil dok je trenirala na Ibarskoj magistrali i polomio joj skočni zglob.

Automobil je pored Jelene pokosio još dvojicu biciklista koji su sa njom vozili. Policija je ženu koja je pobegla sa lica mesta sustigla 50 kilometara dalje u Ušću.

– Krenuli smo na trening od oko 20 kilometara. Nismo ni morali, jer smo imali dan odmora, ali smo hteli da napravimo jedan lagani krug. Dok smo vozili u liniji u Konarevu, jedni iza drugih, a ja sam vodila grupu, samo me je nešto izdiglo u vazduh. Našla sam se na zemlji i videla da su i dvojica momaka takođe bili na zemlji. Auto nas je sve redom pokosio – priča Jelena.

Ona dodaje da, kada se pridigla, nikog nije bilo, a kada je pokušala da ustane, pala je u baru. Nekoliko minuta kasnije vratio se automobil u kome su bile dve žene.

– Jedna nas je pitala da li smo dobro, a kada smo rekli da smo pozvali policiju, pobegle su, ali smo videli tablice. Policajci su nam kasnije, rekli da su ih sustigli u Ušću. Žena koja je vozila bila je pod dejstvom alkohola, imala je oko 1,4 promila alkohola u krvi – rekla nam je Jelena.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Blic)

1 Comment on "POD DEJSTVOM ALKOHOLA PREGAZILA NAJBOLJU SRPSKU BICIKLISTKINJU, PA POBEGLA: Jeleni Erić (19) polomljen skočni zglob i ugrožena karijera! (INFO)"

  1. Савле | 25. June 2015. at 10:21 |

    Ем пијане, ем глупе. Мрка капа.

Comments are closed.