POČELA POLICIJSKA POTERA ZBOG UBISTVA JELENE: Traga se za Vihorom – posle privođenja brata, gubi mu se svaki trag!

jelena

Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic / ilustracija

Jake snage policije danas su ušle u dvorište porodice Rojko u naselju Crvenka, koje se nalazi samo nekoliko stotina metara od mesta ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović. Oni su na saslušanje odveli Igora, a tragaju za mlađim bratom Nebojšom Rojkom, zvanim Vihor

Policija je danas tokom dana odvela Igora Rojka iz naselja Crvenka u Borči na ispitivanje povodom smrti evačice Granda Jelene Krsmanović, a tada je njegov mlađi brat Nebojša pobegao. Kako prenose mediji, policija je u kući Rojkovih tražila oružje kojim je počinjen zločin.

Jake snage policije danas su ušle u dvorište porodice Rojko u naselju Crvenka, koje se nalazi samo nekoliko stotina metara od mesta ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović. Oni su na saslušanje odveli Igora, a tragaju za mlađim bratom Nebojšom Rojkom, zvanim Vihor.

[adsenseyu1]

– Oko podneva je u dvorište upalo mnogo policajaca. Odmah su pitali za Igora i rekli da mora da pođe sa njima. Nisu nikom ništa objašnjavali. Prevrnuli su sve što su mogli, kuću, tavan, šupu… Tražili su ne znam ni sam šta, a onda, zajedno sa još usnulim Igorom, otišli. Mlađi, Vihor, nestao je i ne znamo gde je – izjavio je za Večernje novosti Franc Rojko iz Crvenke, u čiju je kuću danas, sat i po pre nego što je Jelena Marjanović sahranjena na groblju Zbeg, došla policija i, nakon pretresa, iz nje odvela njegovog starijeg sina Igora Rojka na ispitivanje, kako bi bio saslušan u vezi sa ubistvom pevačice. On je u policijsku stanicu odveden u svojstvu građanina i zasada nije osumnjičen.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Franc Rojko kaže da ga nije iznenadio dolazak policije.

– Oba moja sina imali su probleme sa zakonom i policija je zato i ranije dolazila u našu kuću. Mi slabo i komuniciramo. Njih dvojica su umeli sve da nas maltretiraju. Sada pričaju samo sa majkom, a od mene traže pare – kaže Franc. Nesrećni otac kaže da sinove nije vaspitavao da budu problematični, ali…

– Celog života sam pošteno radio, i dan i noć. Bio sam vozač u GSP i sad sam u penziji, koja nije mala. Supruga još radi. Dakle, nas dvoje imamo više nego solidne prihode da možemo lepo da živimo. Ali, imamo dvojicu sinova, koji nigde ne rade. Zato su i otišli u kriminal, pa i u probleme sa drogom – priča otac.

[adsenseyu1]

Ipak, Franc Rojko naglašava da ne veruje da je bilo koji od njegovih sinova ubio pevačicu ili bio saučesnik u monstruoznom događaju:

– Oni su moji sinovi i tačno je da su problematični. To zna i ceo komšiluk. Ipak, ne verujem da je ijedan od mojih sinova nekog mogao da ubije. Pa, kad bih znao da je tako, svojim rukama bih ga zadavio!

Inače, policija i nadležni istražni organi i dalje intenzivno rade na rasvetljavanju ubistva pevačice Jelene Marjanović, čije je beživotno telo pronađeno za vikend na dolmi u Borči, nepunih 200 metara od kuće porodice Rojko. I danas su, na mestu gde je njeno telo nađeno, policijski inspektori i forenzičari pregledali iznova mesto ubistva i tragali za mogućim novim dokazima.

(Telegraf.rs)