PO SLETANJU U ZAGREB: Evo kako danas izgleda Kapetan Dragan! (FOTO)

aerodrom

Foto: Beta/Hina/Damir Senčar

Avionom Kroacija erlajnza sleteo je u Zagreb u 11.40 sati, a jedan od putnika na letu ispričao je da većina u avionu nije ni primetila da s njima putuje upravo Vasiljković

ZAGREB – Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, sleteo je danas u 11.40 sati na zagrebački aerodrom Pleso direktnim letom iz Frankfurta odakle će put nastaviti za Split.

[adsenseyu1]

Vasiljković je u avionu, tvrde putnici bio bez lisica, a odmah po izlasku su mu stavljene na ruke.

Vasiljković je avionom Kroacija erlajnza sleteo u Zagreb u 11.40 sati. Dok je avion rulao prema fingeru u vazduhu se nalazio helikopter koji je dopratio avion do same aerodromske zgrade.

– Bio je u pratnji četiri policajaca i nije imao lisice na rukama. Atmosfera u avionu je bila u redu.

[adsenseyu1]

 

Vasiljković je u Frankfurtu u avion ušao prvi, što je uobičajeno, pa su se onda ukrcali i ostali putnici, ispričao je jedan od putnika.

Dejan Đurić, putnik iz aviona, rekao je da on smatra da većina u avionu nije ni primetila da se sa njima vozi Vasiljković.

(Kurir)

3 Comments on "PO SLETANJU U ZAGREB: Evo kako danas izgleda Kapetan Dragan! (FOTO)"

  1. To je veliki poraz za Srbiju. Zar dva zlocinca uhapsise u drugim drzavama i vratise ih u maticne drzave kao heroje. To je znak da Srbija nema sta da trazi na Zapadu. Nas put je Istok: Rusija Kina Indija. Odveli su Milosevica na najveci Srpski praznik VIDOVDAN, tamo ga ubili, a ovde plasiraju kako je otisao za Moskvu. Ovo je cas da se Srbi preispitaju oko svog daljeg opstanka. Australija je isporucila K. Dragana, a to je u stvari maslo Engleza.

  2. Srpska vlast je u ovom slucaju bila pasivna a Srpski narod ponizen. Ovo je po ko zna koji put poraz Srba na diplomatskom planu. Srbi trgnite se malo iz apatije.

  3. I vi srbi treba da se veselite on je najobičniji ratni profiter i zločinac

Comments are closed.