PEVAČ DARKO LAZIĆ NAKON BUĐENJA IZ KOME KOMUNICIRA SA DOKTORIMA: Odlučili su da ga ne uspavljuju, šanse za oporavak mnogo VEĆE! (INFO)

LAYIC

FOTO: PRINTSCREEN/ INSTAGRAM, PRINTSCREEN

Darko Lazić danas je probuđen iz veštačke kome, u kojoj je bio šest dana, nakon što je prošle nedelje doživeo tešku saobraćajnu nezgodu u Brestaču, a lekari su otkrili nove detalje.

Doktori su u toku današnjeg dana probudili Darka Lazića, koji je od utorka bio u komi.

Doktori su navodno odlučili da mu ne daju lek koji ga smiruje i uspavljuje, dok su mu šanse za oporavak sada nešto veće.

Od trenutka prijema u bolnicu Darko je bio u veštačkoj komi. Lekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.”Da bi postojala mogućnost za oporavak mora biti miran, što se postiže lekovima.

Oduzima mu se svest, mišići se relaksirajudaju se lekovi protiv bolova, i tako sve dok se organizam malo ne oporavi. Potom polako počinju da se isključuju lekovi. Vraća se svest, mogućnost pokreta”, naveli su lekari pojasnivši situaciju u kojoj se Lazić našao.

“S obzirom na povrede pluća, pacijent ostaje do daljnjeg na mašini, uz pomoć koje diše”, dodali su oni. Podsetimo, danas su Darka u bolnici posetili kuma Andreana Čekić, majka, otac i verenica, koji su otkrili da će pevač biti bolje.

UZROCI I POSLEDICE: Od poruke Ace Lukasa Darku Laziću mnogima će SUZE KRENUTI (INFO)

“Svi su srećni, bila je i Andreana, majka, otac, devojka. Presrećni smo! Idemo dalje, verujemo u lekare, oni daju sve od sebe, ima maksimalnu negu, maksimalnu brigu, ozbiljan tim stručnjaka je pored njega, od direktora centra do načelnika odeljenja svi se trude da bude najbolje

. On je mlad momak i zdrav, tako da se nadamo najboljem”, rekao je Darkov prijatelj i telohranitelj Miljan za “Pink”.

(Dnevne.rs / Kurir.rs/Blic)