PETOČLANA PORODICA POGINULA U SEKUNDI: Vatrogascima POZLILO od prizora (VIDEO)

autobus

Foto: printscreen/youtube

Saobraćajna nesreća koja se dogodila na glavnom putu 361 između Nagolda i Mecingena šokirala je nemačku javnost.

Nemci ne pamte ovakvu tragediju na putevima. U samo jednoj sekundi zbrisana je sa lica zemlje mlada petočlana porodica iz okruga Konstance koja se vraćala s izleta. Nisu ni slutili da će im to biti poslednji dan u životu. U nesreći su stradali jednomesečni dečačić, njegova dvogodišnja sestra, njihovi mama (22) i tata (25) i majčina sestra (17).

[adsenseyu5]

Svedoci kažu da ovakav prizor nisu videli ni u najgorem horor filmu. Naime, u jednoj sekundi automobil je za ovu porodicu, čiji identitet još nije objavljen, postao porodična grobnica.

Strašna saobraćajna nesreća dogodila se kada se kamion za odvoz otpada u kom je bilo 26 tona đubra, zbog velike brzine prevrnuo na automobil “VW golf”. Kako tvrde svedoci, kamion je naglo ubrzao u krivini, prevrnuo se i bukvalno pao preko “golfa”.

DEKA ŽIVORAD DONEO RADNICI U BANCI BOMBONJERU: Kada je otvorila kutiju nije verovala svojim očima!

Tek kada je dizalicom podignut kamion, spasiocima se ukazala prava slika užasa… Portparol policije rekao je da je kamion, iz nepoznatih razloga naglo povećao brzinu u velikoj krivini što je bio razlog njegovog prevrtanja na automobil u kom niko nije imao šanse da preživi.

[adsenseyu1]

Nesreća nije šokirala samo ljude koji su se zatekli na mestu nesreće već i policiju i vatrogasce i radnike hitne pomoći, koji su jednostavno doživeli šok videvši stravičan prizor. Mnogima je pozlilo od onoga što su videli.

https://youtu.be/SI_OykNQHg8

Kad je kamion podignut spasiocima se ukazala prava slika užasa i smrskani automobil u kojem se nalazila peteročlana porodica. Prizor je bio stravičan, a tela poginulih bila su izmešana sa delovima automobila, lima i gvožđa. Bila su neprepoznatljiva. Vatrogasci su morali da režu automobil na delove kako izvadili komade smrskanih tela nastradalih.

UŽAS U VRANJU: Marina (24) je posle porođaja čula „Izgubićemo je, brzo joj dajte infuziju“ a onda je počeo PAKAO!

Vozač kamiona i jedan prolaznik lakše su povređeni, ali je vozač u teškom stanju šoka prevezen u bolnicu.

DRASTIČAN PAD TEMPERATURE KOJI ĆE NAM DONETI NIZ PROBLEMA: Vremenska prognoza za naredih pet dana (GRAFIKON)

(Dnevne.rs/Blic.rs/Izvor:Deutschland Nachrichten)

[adsenseyu4]