PAŽLJIVO VOZITE: Stanje na putevima u Srbiji

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Na području Beograda i Šumadije magla će danas smanjiti vidljivost na 200 metara, a zbog nižih temperatura moguće je i formiranje poledice zbog čega je neophodno da vozači budu posebno pažljivi u vožnji, upozorio je jutros AMSS.

Sneg je moguć na putevima u planinskim predelima Sjenice, Ivanjice, Novog Pazara, Kruševca i Vranja, na prilazima Kopaoniku i Goču, kao i ka Staroj Planini i Crnom Vrhu.

[adsenseyu4]

AMSS upozorava vozače da zbog česte magle budu dodatno oprezni na deonicama na kojima je zbog radova izmenjen saobraćaj.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 15 do 20 minuta.

Do 30. decembra 7 do 17, na Avalskomi putu izvodiće se radovi na sanaciji ulegnuća, a u toku izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati u oba smera, uz naizmenično propuštanje vozila.

Produžavaju se radovi na periodičnom održavanju nadvožnjaka preko železničkih pruga Beograd-Niš i Trupale-Popovac, deonica Niš (Severni bulevar) – Niš (Trupale), do 18. januara.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Blic.rs/Izvor:Beta)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]