PAR IZ KRAGUJEVCA NA VENČANJE POZVAO GOSTE: Umesto cveća i torti DONESITE NOVAC za lečenje Teodore

devojčica

Foto: privatna arhiva

KRAGUJEVAC – U toku je akcija sakupljanja pomoći za devojčicu Teodoru Vranješević (9) iz Kragujevca koja boluje od mijeloidne leukemiji i mora na transplantaciju koštane srži u Frankfurt. Ovoj akciji su se na najlepši način priključili i Jovana i Marko, mladi pariz Kragujevca, koji je zamolio zvanice da na njihovo venčanje ne donose cveće i torte, već da umesto toga prikupe novac za pomoć oboleloj Teodori.

Jovana Aleksijević Kalušević je, zajedno sa svojim budućim suprugom Markom na svom Fejsbuk profilu svojim gostima uputila sledeću poruku:
“U subotu 13.5.2017. je nase venčanje!! Želimo da i Teodora ima taj dan!!!Dragi gosti, cveće koje donesete uvene u roku od par dana – Teodorin život je bitniji. Torte koje donesete pojedu se i time se završava njihova lepota- Teodorin život je bitniji…

 

[adsenseyu1]

Molim sve drugarice , kume, tetke, strine i ujne- posto su one zadužene za torte i cveće, da to ne donose. već da taj deo stave u kutiju koja će biti na vidnom mestu. Marko i ja prikupljena sredstva ćemo uvećati i našim prilogom, koji smo već planirali dati, i odnećemo Teodorinim roditeljima…

dete

Foto: Fejsbuk

Dragi naši, Teodoru ne poznajem lično, kao ni njene roditelje ali činjenicu da nekom život zavisi od 350 000 evra svakog trena nosim u sebi…Ja dajem doprinos na jedini moguci način trenutno.. ako se nekome ne dopadne moja ideja, sasvim je ok..Želim da za par godina prođem kragujevackim ulicama, gimnazijskim trgom i sretnem Teodoru srećnu, poručili su Jelena i Marko.

 

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:EPK)

 

[adsenseyu2]