PAO NA STEPENICE TOKOM MEČA: Anin trener doživeo infarkt! (VIDEO) (FOTO)

tenis

Foto-montaža: Tanjug/AP

Treneru srpske teniserke Ane Ivanović Najdželu Sirsu pao je niz stepenice tokom njenog meča trećeg kola Australijan Opena sa Amerikankom Medison Kiz.

Pri vođstvu Ivanovićeve od 6:4, 1:0 došlo je do prekida igre pošto je nekome u Aninom boksu bila potrebna lekarska pomoć.

Ispostavilo se da je u pitanju Sirs, koji je pao niz stepenice, a prethodno ga je zaboleo stomak usred meča i zbog toga igra nije mogla da bude nastavljena.

[adsenseyu5]

Ana je od trenutka kada je videla da se nešto dešava u njenom boksu bila zabrinuta, pa je posle nekoliko minuta izašla sa terena.

To je drugi Anin meč zaredom koji je prekinut zbog slične situacije, pošto je na prethodnom jedna žena pala u nesvest i njen duel sa Anastasijom Sevastovom je bio prekinut oko pola sata.

Nastavak meča je prvo bio odložen da bi se Sirsu ukazala pomoć, da bi posle desetak minuta teniserke bile poslate u svlačionicu, a susret je prekinut na neodređeno vreme.

[adsenseyu1]

Sirs je na nosilima iznet sa terena, a prema informacijama koje ima naš izveštač iz Melburna Saša Ozmo, svestan je, ali konfuzan i prebačen je u bolnicu.

Foto: Tanjug/AP

(JT /B92)