OVO JE MLADIĆ KOJI JE UBIJEN U TUČI U NOVOM SADU: Od ranije poznat policiji, platio glavom svađu zbog devojke (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Mladić koji je ubijen sinoć na Detelinari u dvorištu OŠ Toza Marković je Željko Pantelić (23), pišu lokalni mediji.

On je pronađen sa ubodnom ranom u predelu grudnog koša, a do sukoba je došlo zbog devojke.

Policija je ubrzo uhapsila Marka S.(20) i njegovog saučesnika M.S.(21), njima je određeno zadržavanje do 48h, nakon čega će biti privedeni kod sudije za prethodni postupak.

– Željko se zabavljao sa šesnaestogodišnjom devojkom. Njih dvoje su bili u stanu u ulici Hadži Ruvimovoj u Novom Sadu u petak popodne, kada je Željko rekao devojci da je čuo da je bila u “šemi” sa Milošem S. (21).

Tu je nastala svađa i devojka je skočila sa terase, visokog prizemlja gde je zadobila povrede peta – kaže izvor Kurira.

Nakon toga Željko i Miloš su se dogovorili da se nađu u dvorištu osnovne škole, kako bi raspravili da li je tačno da je on bio sa njegovom devojkom.

SVAKI SRBIN MORA DA ČUJE: Jezdić održao govor, Ivanović ostao bez teksta!

“Kada je Željko došao sa Milošem je bio i Marko S. (20) . Dok su se Željko i Miloš raspravljali, umešao im se Marko, rekavši “Daj da li ste ludi da se svađate oko male k….e” .

cigara

FOTO: PRINTSCREEN/NSUŽIVO

Tada se Željko okrenuo prema njemu i zadao mu udarac u predelu lica, a Marko S. tada vadi nož i zabada ga Željku u predelu grudnog koša. Nakon čega Miloš i Marko beže i ostavljaju Željka da leži u besvesnom stanju.

Njega je pronašao slučajni prolaznik, koji je odmah obavestio policiju i hitnu pomoć”, dodaje naš izor.Miloš i Marko su uhapšeni jutros oko 2.30 časa i vrlo brzo su priznali zločin. Inače, sva trojica su od ranije poznata policiji.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs/ Foto: Printscreen/nsuživo.rs)