Ovih 5 proizvoda skupo plaćamo samo zato što živimo u Srbiji!

prazan
Zbog brzog tempa života i potrebe da se sve kupovine obave u što kraćem roku i na jednom mestu, građani često zbog žurbe preplaćuju proizvode.

Ukoliko imate malo vremena, znajte da za sve postoje specijalizovane prodavnice u kojima je cena proizvoda i do nekoliko puta niža, u odnosu na supermarkete i velike prodavnice.

1. Proizvodi za ličnu higijenu

Kupke, šamponi, sapuni, znatno su skuplji u hipermarketima. U drogerijama je njihova cena znatno niža. Drogerije takođe, nude znatno veći izbor ovih artikala.

[adsenseyu1]

2. Cerealije

Kutije pahuljica poznatih proizvođača neuporedivo su skuplje od onih koje se na merenje prodaju u prodavnicama zdrave hrane. Pored toga, veliki proizvođači ove namirnice boje veštačkim bojama i dodaju veštačke ukuse, kako bi delovale primamljivije, a to je nezdravo i skupo.

Očekuju nas još TRI PAKLENO VRELA TALASA, evo i kada (INFO)

3. Sredstva za čišćenje

Sredstva za pranje sudova ili odeće, takođe su skuplja u prodavnicama mešovite robe. Deterdženti posebno, a to je stavka koja nam je svakodnevno potrebna.Stručnjaci savetuju da se po ove proizvode ide u drogerije, gde je pre svega veći izbor artikala, a takođe se prodaju u velikim pakovanjima, koja su ekonomična i sigurno svežija nego u hipermarketima.

KAD ŠARAN NADMUDRI PECAROŠA: Urnebesni snimak koji morate pogledati (VIDEO)

4. Kućne potrepštine

Sunđeri, krpe, maramice, ubrusi… na pijaci koštaju sasvim prosečno, dok isti proizvodi u radnjama i drogerijama koštaju nepotrebno više.

STIGAO JE KOMPLETAN MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2017. GODINE: Blizance očekuje nova ljubav, jarac pod stresom

5. Bela tehnika

Uglavnom je kupujemo u velikim trgovinskim lancima. Međutim, koliko god vam se te ponude čine privlačne, treba ih kupovati u specijalizovanim prodavnicama i trgovinama: traje duže, provereno je i ima prihvatljivu garanciju.

Pokušajte da sledite ove savete, nećete verovati koliko novca ćete uštedeti na mesečnom nivou!

[adsenseyu4]

(Dnevno.rs)

[adsenseyu2]