OVAJ RITUAL VAM MOŽE DONETI LJUBAV: SPREMITE SE Večeras je MLAD MESEC, dobro vreme za privlačenje željenog!

noc

Foto: Pixabay

U vreme mlađaka dobro je krenuti u nešto novo, u ovoj fazi mesec deluje podsticajno za bilo kakva pokretanja.

Mladi mesec daje pojačanu intuiciju, što može biti veoma korisno kada treba doneti neku odluku. Ovo je i vreme kada je povoljno krenuti sa odbacivanjem loših i štetnih navika. Treba imati u vidu da je dan kada nastupa mladina period kada statična energija prelazi u aktivnu, pa dolazi do pojačane osetljivosti.

Ako verujete u belu magiju, nastavite čitati tekst. Ako ne – prestanite.

Pretvoriti moć Meseca u vašu korist je teška stvar jer je reč o takvoj snazi koja je u stanju pomeriti vodu u okeanima, uticati na vreme i na raspoloženje. Moć, koja se krije u Mladom Mjesecu je više puta jača nego sile koje se osećaju u drugim periodima.

[adsenseyu1]

Važno je koja Vam je želja jer nije svejedno što očekujete od Mesečeve moći. Sama sila je pusta energija koja se može usmeravati. Međutim, one sile koje se nalaze oko Meseca, obraćaju pažnju na Vas i nisu uvek na dobroj strani. Bilo koja greška može Vam prouzrokovati velike probleme jer ne možete znati da li će Vaša nesvesna dela privući pažnju pozitivnih ili negativnih sila (koje su tada posebno moćne).

Moon

Foto: publicdomainpictures.net

Svaki se Mesečev ritual treba precizno i detaljno sprovesti zbog bezbednosti i efikasnosti. Jedna stvar je sigurna, jedan manji ritual gde se samo pale sveće ne budi pažnju negativnih sila. Međutim, kad je reč o velikim željama i ozdravljenju, potrebno je energije u većoj meri usmeriti. Znači, samo jedna greška može imati velike posledice.

Želja treba biti realna i promišljena. Mesec može uticati na dve strane, na sreću i ljubav. U to vreme izvršava se puno ljubavne povezanosti koja na žalost prouzrokuje dosta problema. S toga se može korigovati jedino u ovo doba. Za ukidanje tih povezanosti, ovaj period je takođe pogodan. Ljubavna magija postoji, ali je isključivo prihvatljiva ona koja nikoga ne odvlači sa puta slobodne volje i razmišljanja.

Ukoliko se to dogodi, tomu nema mesta u svetu bele magije. Vezano za ukidanje povezanosti, poželjno je da zatraži pomoć stručnjaka jer gde su mračne sile prisutne, tamo su i opasnosti mnogo veće. Zato je potrebno dobro razmisliti o željama.

[adsenseyu1]

Ritual Vatra ljubavi

Uzmite jedan beli papir i komad uglja. Sačekajte Mesec, njegovo prisustvo na horizontu. Napišite ime vaše ljubavi sa ugljem na papir i nakon toga bdijte. Kod prvih znakova izlazećeg sunca, papir spalite.

Nakon toga je bitno da Vas još toga dana vaša ljubav vidi. Tako će vaše zračenje za njega biti privlačno, možda se čak zbog toga odluči na Vas za ceo život. Važno je da ova bela magija ne deluje na slobodnu volju nego pre svega na Vas.

U nama skrivene dobre energije se ojačavaju, tj. Delimično nas povezuju sa osobom čije ime se nalazi na papiru. Blaga telepatska veza će se razviti što pomaže u tome da se ojača postojeća naklonost.

Za ostvarenje želja

Čim se uoči Mladi Mesec na horizontu, odmah treba zapaliti jednu sveću pored koje će se vrlo duboko meditira. Trebate misliti na želju, vrlo duboko na način da vašu želju formirate u kratku rečenicu. Ovu želju treba izgovoriti 70 puta pre Mladog Meseca. Ako je to učinjeno, možete ugasiti sveću koju ćete ponovo upaliti tek ujutro kada se ustanete. Nije bitno kad se budite, bitno je samo buđenje. Ponovno palite sveću i 70 puta izgovorite Vašu želju. Nakon toga ugasite sveću.

Ko veruje – neka proba.

(Dnevne.rs /atma.hr)

12 Comments on "OVAJ RITUAL VAM MOŽE DONETI LJUBAV: SPREMITE SE Večeras je MLAD MESEC, dobro vreme za privlačenje željenog!"

 1. Ovo ne moze da se radi samostalno. Na nasim rostorima jedino Rafaela Ramiel beli mag moze ovo.

 2. Zahvalna sam jednoj zeni koja mi pomogla skinuti crnu magiju i vratila Decka
  +385923705291 viber

 3. Da neduzim puno, imala sam problem upravo zato sto nisam verovala u postojanje Ljubavne Magije.A ta sila je itekako uticala na moj zivot i moje Familije.ZELIM OVIM PUTEM DA SE ZAHVALIM MELISI NA POMOCI.Radila mi ljubavnu magiju za vracanje voljene osobe.MOZETE JOJ SE SLOBODNO JAVITI JA SAM JOJ PISALA NA +385 9556 31 251 VIBER ILI WAC.

 4. Nazvala sam ovu ženu i mogu vam reći da se nećete razočarati jako je dobra i efikasna.Evo vam broj ,
  +385 99 8537533 viber.

 5. Nazvala sam ovu ženu i mogu vam reći da se nećete razočarati jako je dobra i efikasna.Evo vam broj
  +385 99 8537533

 6. Velika zahvalnost jednoj starijoj zeni, zelim podeliti javno isustvo.Nikada nisam verovala u magiju i bila sam uvek protiv toga, drugarica me nagovorila da odemo kod jedne gospodje kako bi mi pomogla.Sve mi je krenulo niz brdo, problemi u braku, firmi, sa majkom, detetom…Sve sto nikada nisam zelela da mi se desi desilo se.Odlucila sam probati saradjivati sa njom i posle nekoliko vremena sve promenilo se sve.Zahvalna sam joj do kraja zivota, u koliko ima neko nekih problema ja vam je preporucujem! I vi koji ne verujete pocnite verovati.Magija postoji ☺ +385 923 70 52 91 VIBER

 7. Imala sam porodicni problem ostavijo me je suprug i otisao sa decom tom momenta moj zivot je izgubijo smisao bila sam na ivici sopstvene provalije😯…
  Dobila sam broj od ove gospodje i takodje isto zelim da joj se zahvalim za sve sto je uradila za mene i moju porodicu koja je naravno ponovo kraj mene uz pomoc gospodje Nade😊!!!
  Ako imate bilo koji problem ovo je njen kontakt +38165 52 34 208
  Sve pohvale i preporuke..

  • Valerija | 22. May 2018. at 17:37 |

   Ovim putem se zelim zahvaliti jednoj zeni koja mi je pomogla u zivotu da vratim moju porodicu sve pohvale i preporuke…
   Evo njen broj +38165 52 34 208

 8. Melinda | 8. May 2018. at 23:57 |

  Da neduzim puno, imala sam problem upravo zato sto nisam verovala u postojanje Ljubavne Magije.A ta sila je itekako uticala na moj zivot i moje Familije.ZELIM OVIM PUTEM DA SE ZAHVALIM MELISI NA POMOCI.Radila mi ljubavnu magiju za vracanje voljene osobe.MOZETE JOJ SE SLOBODNO JAVITI JA SAM JOJ PISALA NA +385 9556 31 251 VIBER ILI WAC.

 9. Ako vam je bilo kakva pomoc potrebna javite se ovoj zeni mnogo je pomogla u svakom smislu meni i mojoj porodici….radi skidanje crne magije,spajanje…ps. meni je decka vratila i potpunu srecu,mir i radost u moj dom.Ako neko hoce kontakt +381691120097

 10. Poštovani, želim vas obavestiti da sam pre godinu dana bio skroz drugaciji čovek.Radim kao medicinski brat, ništa mi nije išlo od ruke, ni
  posao, ni žena, nisam vodio računa o deci…zena je tražila neko rešenje, nije znala šta da radi. Našla je ovaj broj +491 52 11 23 98 55 . Posle tog poziva život mi se promenio na bolje. verujte i vi, jer i ja nisam verovao da magija postoji viber

 11. Poštovani, želim vas obavestiti da sam pre godinu dana bio skroz drugaciji čovek.Radim kao medicinski brat, ništa mi nije išlo od ruke, ni
  posao, ni žena, nisam vodio računa o deci…zena je tražila neko rešenje, nije znala šta da radi. Našla je ovaj broj +491 52 11 23 98 55 . Posle tog poziva život mi se promenio na bolje. verujte i vi, jer i ja nisam verovao da magija postoji viber

Comments are closed.