OTKRIVENO: Ovo su prvi svedoci u slučaju ubistva pevačice… (INFO)

zrtva

Foto: privatna arhiva

Kako saznajemo, ostali svedoci u slučaju ubijene pevačice Jelene Krsmanović, umesto danas, biće ispitani nakon Marjanovića i Teodore Krsmanović krajem oktobra.

Vladimir i Miloš Marjanović, otac i brat Zorana Marjanovića, biće saslušani 16. oktobra zajedno sa Teodorom Krsmanović, sestrom ubijene pevačice Jelene, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaje „Blic“

Među njima nalazi se devetoro ljudi, koji se mogu podeliti u tri grupe: Jelenini prijatelji i rođaci, porodica Marjanović i njihovi prijatelji, ali i ljudi koji su čuvali malu Janu.

[adsenseyu5]

Vladimir i Miloš prvi će biti ispitani u Višem tužilaštvu povodom smrti snaje Jelene 16. oktobra.

Takođe, istog dana biće saslušana u svojstvu svedoka i Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene.

DETALJI HAPŠENJA POLICAJCA-DILERA: Psovao kolege i njihove porodice, pa nasrnuo na jednog od njih!

Miloš se, inače, nedavno oženio svojom dugogodišnjom devojkom Milicom i to dok mu je rođeni brat u zatvoru zbog ubistva Jelene.

Miloš, kao i njegova majka Zorica, držao se daleko od medija i nikada nije želeo da priča o misterioznoj smrti svoje snaje, zbog čega se uvek sumnjalo da zna više nego što izgleda, ali da to vešto krije.

Za razliku od njega, Vladimir Marjanović često je govorio za medije i to svaki put, kao i njegov sin Zoran, kontradiktorne rečenice.

Tako je, kada je Jelena ubijena pričao o njoj u superlativu, da bi čim je uhapšen njegov sin, priču okrenuo tvrdeći da je Jelena bila prevrtljiva i imala ljubavnika, koji ju je, kako je rekao, na kraju i ubio.

[adsenseyu1]

Pored porodice ubijene Jelene, krajem oktobra, biće saslušani i njeni najbliži prijatelji. Kako je „Blic“ pisao, oni su često slušali Jelenu kako se žali na svoje ukućane jer su se prema njoj ophodili kao da im je rob.

– Stalno je pričala kako sama mora sve da radi po kući. Niko joj nije pomagao. Tek kada je ubijena, shvatili smo to kao opomenu i kao znak da je u njihovom odnosu prema Jeci nešto bilo čudno.

HOROSKOP ZA SUTRA (8. oktobar 2017): Venera u kvadratu sa Saturnom, volja za akcijom i provodom prolazi, moguće zahlađennje odnosa sa partnerom (ASTROLOGIJA)

Pratili su svaki njen korak i uvek je neko od ukućana morao da zna gde je ona.

Zoran joj je proveravao sve poruke i pozive na telefonu, ali i na društvenim mrežama – ispričali su njeni prijatelji za „Blic“.

DOŠAO SAM IZ 2048. GODINE DA VAS UPOZORIM: Nešto strašno će se dogoditi!

Takođe, krajem oktobra u Višem tužilaštvu biće ispitana i misteriozna bliska prijateljica porodice Marjanović, a koja zna mnogo o svemu što se dešavalo u njihovoj kući.

Veruje se da će njeno svedočenje obelodaniti sve tajne Marjanovića, a njen iskaz mogao bi biti ključan u razrešavanju misterije nestanka, a zatim i ubistva Jelene Krsmanović.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: Bojana Bogosav, Blic)

[adsenseyu2]

1 Comment on "OTKRIVENO: Ovo su prvi svedoci u slučaju ubistva pevačice… (INFO)"

  1. pišite malo i o tom tajkunu. ne nemože , ne može.

Comments are closed.