OTKRIVENO KAKO IZGLEDAJU SEANSE SVEKRVE JELENE MARJANOVIĆ: Čeka se u redu, ona dodirne glavu i bolno mesto, a onda se dešava ČUDO

svekrva

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Zorica, majka Zorana Marjanovića koji se nalazi u pritvoru zbog dovođenja u vezu sa ubistvompevačice Granda, u javnosti važi za ženu sa posebnim moćima. Upravo su njene nadrilekarskesposobnosti razlog zbog kojih je godinama unazad posećuju poznate ličnosti iz sveta estrade, ali i običan narod

Jedan od klijenata otkrio je za beogradske medije kako izgleda seansa kod svekrve ubijene pevačice Jelene Marjanović, koja je zbog bavljenja ovim poslom osuđena uslovno na tri meseca zatvora.

[adsenseyu5]

– Ocu koji je godinama imao problema sa crevima i stomakom nikako nije bilo bolje, a bolovi nisu prestajali. Onda su mi prijatelji predložili Zoricu. Ne verujem u nadrilekare i vračare, ali smo ipak rešili da odemo. Seansa je trajala nekoliko minuta, a na nju smo čekali u redu. Zorica je stavila ruku na glavu mog oca i na deo tela koji mu je oboleo. Nije nam tražila novac, ali smo joj ostavljali pare na ikonama – priča dobro upućen čovek.

On otkriva da je Zorica njenog oca detaljno ispitala od čega boluje, te da je zatražila da joj ponese dokumentaciju.

MISTERIJA UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Zoran svojim IZJAVAMA navodio policiju na lažne tragove

– Onda je rekla kada da dođemo. Iznenadili smo se kada smo videli da se ispred doma Marjanovića nalazi poduži red od ranih časova. Na prvoj seansi oca je posavetovala da nikako ne odustaje od zvanične medicine. Terapije su se obavljale u sobi punoj ikona. Zorica ne traži novac za obavljenu seansu, jer smatra da je to dar od Boga koji je dobila nakon kliničke smrti – kaže ovaj sagovornik i dodaje da su lekari posle nekoliko meseci rekli da je bolest izlečena.

Otac je iznenađenim lekarima ispričao da je nastavio sa njihovom terapijom, ali i da je odlazio kod bioenergetičara.

[adsenseyu1]

– Neki od doktora su priznali da su čuli za moći Zorice Marjanović, ali da nemaju racionalno objašnjenje – tvrdi ovaj muškarac koji naglašava da se šokirao kada je čuo za tragediju ove porodice.

– Pokojnu Jelenu nikada nisam video u kući.

GOVOR ĐORĐA BALAŠEVIĆA zaprepastio krcatu arenu (VIDEO)

-Viđao sam njenog muža Zorana i svekrva Vladimira – navodi on i dodaje da mnoge poznate ličnosti posećuju Zoricu, čak i da je jedan političar kome je ona izlečila ćerku urgirao da im se asfaltira ulica.

ODREKLA SE SINA I IZBACILA GA IZ KUĆE: Evo kako je pevačica ODREAGOVALA na pitanje o porodičnom skandalu!

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu4]