OTKRIVEN RAZLOG PREKIDA SARADNJE: Žestoka svađa prethodila razlazu Novaka i Agasija

tenis

Foto: Tanjug/AP

Mnoge navijače Novaka Đokovića iznenadila je vest da je Andre Agasi napustio tim srpskog tenisera. Legendarni Amerikanac je poručio da je imao najbolju nameru da pomogne Novaku, ali da njih dvojica često nisu bili saglasni oko nekih stvari.

Svetski mediji počeli su i detaljnije da se bave ovim sličajem, zagrebali su ispod površine i došli su do nezvaničnih informacija da su se Đoković i Agasi žestoko posvađali pred Masters u Indijan Velsu početkom marta. Ovu informaciju preneli su nemački mediji.

– Agasi se nervirao zbog toga što Novak nije uvažavao skoro nijedan njegov savet. Nekoliko puta su se posvađali, a najžešće je bilo pred Masters u Indijan Velsu početkom marta. Agasi je sugerisao Đokoviću da preskoči turnir u Indijan Velsu, jer je video da nije spreman. Međutim, Novak nije hteo ni da čuje. Iako je manje od mesec dana pre toga operisao lakat, smatrao je da može da se takmiči. Agasi je besan napustio trening i već tada je doneo odluku o prekidu saradnje– naveo je nemački portal Spoks.

BRITANAC DOBIO ŽESTOKE BATINE: Nokaut kojem se raduje cela RUSIJA (VIDEO)

Podsetimo, Agasi nije bio uz Đokovića ni u Indijan Velsu, iako živi u Las Vegasu, u blizini tog gradića. Takođe nije bio ni u Majamiju, što potkrepljuje informacije koje je objavio nemački portal.

Zanimljivo je i da je Novak prethodno išao kod Agasija u Las Vegas i tu su obavili nekoliko treninga pred turnir u Indijan Velsu, a nakon toga ipak nije bio na turniru uz srpskog tenisera.

RUSKI AVIONI DOLEĆU NA KOSOVO ZA DVA SATA: Neobjavljeni detalji razgovora Putina i Vučića!

Đoković je na oba turnira izgubio u prvom kolu, pa je tako vezao tri poraza, što mu se nije desilo još od 2007. godine.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)