OTKRIVEN IDENTITET DOBITNIKA SEDMICE IZ ODŽAKA? Ne trebaju mu pare, jer njima ne može da vrati oca

sedmica

Foto: Printscreen/youtube/RTS

U 102. kolu igre na sreću Loto, izvučena je sedmica i to posle sedam meseci. Srećni dobitnik je dobio 4.400.000 evra, a dobitni listić je uplaćen u Odžacima. Celu Srbiju je od tog trenutka interesovalo ko je dobitnik, a on se sam razotkrio i to na Fejsbuku

Prvo je napisao da ga je sreća pogledala i da je zgrnuo veliki novac, a onda je sve to brže bolje obrisao, pišu beogradski mediji.

Ispostavilo se da je taksista iz Odžaka i da vozi turu mini-busom za Slovačku. Kaže da nema šta da slavi, jer posao ne može da čeka. Radi, kao što je oduvek radio iako je sada bogataš.

– Sedeo sam sa kumom kada je bilo izvlačenje. Prvi put u životu sam uplatio loto. Nisam ništa očekivao. Kada su me izvukli, nije bilo nikakve posebne reakcije. Kum me je gurnuo i viknuo: “Alo čoveče, dobio si sedmicu”. Ja sam mu rekao: “Kume, to meni nije ništa posebno. Ceo život živim bez sedmice, pa ću živeti i dalje”.

– Odmah ujutru sam nastavio da radim svoj posao koji volim, jer se ne osećam kao milioner, to je čista sreća – kaže R.J., koji još jednom ističe da je baš njegova uplatna kombinacija izvučena u petak uveče.

Kaže da želi da nastavi da uživa u svojoj porodici, a ne u novcu, pišu beogradski mediji.

MISTERIJA TRI SEDMICE: Detalji LOTO dobitka koji je čekala cela Srbija

– Da mogu tim parama da kupim novi život, vratio bih oca, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći. A pošto to ne može, onda mi novac nije ni potreban – dodaje veoma ozbiljan, uz opasku da će milione dati u humanitarne svrhe.

Nagađanja na svakom koraku

U Odžacima se može čuti na svkom koraku nagađanja i došaptavanja, ko bi mogao da bude dobitnik. Neki tvrde da se o dobitniku još uvek ništa ne zna, dok drugi čestitaju R.J. kao “srećnom dobitniku”.

U nekoliko lokalnih kafića i prodavnica, mogla je da se čuje informacija da je upravo R.J. dobitnik premije, piše Blic.

Međutim njegova supruga J.J. kaže da to nije istina i da je njen muž otišao za Slovačku da vozi putnike. Napomenula je da oni nikada u životu nisu igrali loto.

Kako je objasnila njen muž vozi taksi sa još jednim kolegom. Pre nego što su se razdvojili i krenuli na različite destinacije, R.J. je svom drugu dao jedan od svojih telefona na korišćenje. A baš na tom telefonu je bio upaljen Fejsbuk profil sa kojeg je ostavljen “sumnjivi” status.

– Sinoć kada su svi objavili da je dobitnik iz Odžaka, njegov kolega je mislio da je zabavno uđe na profil mog muža i napiše da je on taj srećnik. Od jutros me zovu komšije i rodbina da me pitaju kada ćemo da častimo – objasnila je J.J.

“POKIDAO” PRETEŽAK HIT: Mali Ljuba (5) zapevao čuvenu pesmu i otpevao ga bolje nego iko ikada u Pinkovim zvezdicama! (VIDEO)

Status na Fesjbuku

Međutim, juče se na njegovoj Fejsbuk stranici oglasila i njegova supruga.

– Ljudi, nema nikakvih miliona, nemojte me zvati. Kao da ne poznajete mog muža. U životu loto nismo ni igrali, a onome ko je zaista dobio, čestitam od srca i da ih troši pametno u zdravlju i veselju – navodi supruga čoveka koji tvrdi da je dobitnik loto premije.

NARODNI OBIČAJI: Danas su MATERICE, najveći HRIŠĆANSKI praznik majki i žena! Postoji nekoliko pravila koje vernici NE PRESKAČU

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)