OTKRIVAMO: Predsednik Vučić će pomilovati sve uhapšene na protestima koji to budu tražili, osim tandema sa motornom testerom i napadača na policiju (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pomilovaće sve one koji su uhapšeni na protestima, a budu tražili pomilovanje, saznaje “Blic”.

– Oni koji budu tražili pomilovanje biće oslobođeni, a predsednik nema nadležnosti što se prekršajnih postupaka tiče – rekao je “Blicu” izvor blizak Predsedništvu.

Pomilovanje se odnosi na sve, osim na lica koja su u zgradu RTS unela motornu testeru i pretila novinarima.

Pomilovanja neće biti, kako je “Blicu” objašnjeno, ni za ona lica koja su “tukla i nožem napala policajce” na protestu ispred Predsedništva Srbije.

Iz Predsedništva kažu da je “Vučić ogorčen na organizatore protesta pošto su decu uveli u probleme, a posle traže da ih abolira”.

– Već što to traže, znači da priznaju da su počinili delo. Predsednik ne može da abolira, već samo da pomiluje.

Predsednik je, prema rečima istog izvora, uveren da će Prekršajni apelacioni sud razmotriti sve i uzeti u obzir godine privedenih.

Milijana Bogdanović iz Požege odgovara na prozivke: “Pa šta ako Milojko (74) može da mi bude deda, povezuje nas PRIVLAČNOST” (FOTO)

– Reagovaće u skladu sa ustavnim nadležnostima, ali je uveren da će Prekršajni apelacioni sud osloboditi tu decu – kaže izvor iz Predsedništva.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)