Otkrijte spadate li među tri najinteligentnija horoskopska znaka

horoskop

Foto: Dnevne.rs

Pročitajte jeste li na temelju svojih astro karakteristika među najinteligentnijim znakovima u horoskopu

Biti pametan nije samo stvar inteligencije. I izuzetno pametni ljudi su skloni trenucima gluposti, ali većinu vremena imaju tendenciju delovati pametnije.

Inteligentni, mogu vas smotati oko malog prsta

1. Blizanci

Još od malih nogu vole istraživati i ispitivati. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima puno stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Vrlo su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost.

[adsenseyu4]

Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima sa kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera s kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

svemir

Foto: Dnevne.rs /pixabay

2. Škorpion

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpion. Gotovo da nema stvari u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli prodreti.

Oni uvek teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte manipulisati jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namere.

[adsenseyu1]

3. Strelac

“Vihorna” i radoznale prirode poput Blizanaca uvek imaju potrebu da znaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju proceniti situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako sa ljudima.

Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procene kakav je ko.

Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i uopšte prirodne nauke su im jača strana.

Vole ulagati u sebe i svoj intelekt tokom celog života.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /atma)

[adsenseyu2]