OSTAVIO IZA SEBE ŽENU I SINA: Pilot iz srušenog aviona bio JEDAN OD NAJBOLJIH u Vojsci Srbije

pilot

Foto: Printscreen/Fejsbuk

U padu aviona Vojske Srbije u Kovačici poginuo je pilot major Robert Kaloci iz Kovina, a njegov kolega major Aleksandar Matić je u teškom stanju ali nije životno ugrožen.

Robert je iza sebe ostavio suprugu Snežanu i sina Marka (25).

Kako saznajemo, Kaloci je preminuo na licu mesta, a njegovo telo je prekriveno belim čaršavom.

Major Kaloci je obavljao dužnost opitnog pilota u Centru za letna ispitivanja Tehničko opitnog centra a bio je jedan od najobučenijih pilota u Vojsci Srbije.

UDARNA VEST! Tramp: „Rusijo, pripremi se, stižu rakete – lepe, nove i pametne“

Kako saznajemo, Robert Kaloci je bio inspektor za metodiku obuke pilota na Vojnoj akademiji. Njegova specijalnost je bio “g4 galeb”, godinama ga je izučavao i radio na njemu.

avion

Foto ilustracija: Printscreen/youtube

Poslednje tri godine bio je na Batajnici, a inače na Vojnoj akademiji. Bio je jedan od najobučenijih pilota u Vojsci Srbije.

Drugi pilot katapultiran iz Supergaleba u Kovačici zbrinut je na VMA. Major pilot Aleksandar Matić je u veoma ozbiljnom stanju.

Primljen je u šok sobu, ali još nije operisan. Kičma mu je u dobrom stanju, ali ima i više preloma na telu. Njegova supruga je sa njim na VMA, javljaju reporteri “Blica”.

DRAMATIČNE INFORMACIJE: „Rusija će OBORITI sve američke rakete i gađati lokacije odakle ih ispaljuju“ (INFO)

Avion Vojske Srbije srušio se jutros oko 9 i 45 kod Kovačice. Jedan pilot je poginuo, drugi je u teškom stanju prebačen na VMA. Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane u pitanju je školsko-borbeni avion “Super galeb G 4”.

PROKLJUČALO: Pritisak na Britaniju da se pridruži akciji protiv Sirije, KINESKA MORNARICA se stavila na raspolaganje RUSIJI!?

(Dnevne.rs/Izvor: A.J.,Blic.rs)