OPSADNO STANJE U KELNU: Nemci zatvorili škole i fakultete zbog dolaska 5.000 DELIJA, Bogdanov pušten iz zatvora (FOTO)

keln

Foto: Telegraf

Najezda navijača Zvezde u Keln dovela je do toga da u tom gradu u četvrtak na snazi bude “narandžasta uzbuna” od mogućih nereda i sukoba pristalica dva kluba i policije.

Jedan od vođa navijača Zvezde Ivan Bogdanov je pušten iz pritvora kako prenose nemački mediji, a fotografiju pogledajte.

PORODICA ANGAŽOVALA PRIVATNE DETEKTIVE: Barbara Vitez je živa, i viđena u Mađarskoj?

Kako navode mediji u Kelnu, navijači koji su privedeni sa Bogdanovim će takođe biti pušteni i moći će na utakmciu.

[adsenseyu5]

Najblaže rečeno, policija Kelna je preduzela najopsežnije moguće preventivne mere ne bi li predupredila najgori scenario na dan utakmice Lige Evrope.

Čitav grad je pod opsadom o čemu svedoče i prve fotografije našeg izveštača sa lica mesta nešto pre 12 sati.

”MOJE ODLUKE SU SASVIM JASNE” Danijel (32) je poljubio devojku od 15 godina, pa uzeo bombu: Napisao je posvetu i krenuo da ubije 10 ljudi u kući u Kraljevu! (FOTO)

I najmanja grupa Delija ne sme biti bez nadzora, kao što se i vidi na fotografijama na kojima navijači srpskog kluba sede u kafiću pod budnim okom snaga reda koji motre na svaki njihov korak.

Kako takođe izveštava naš novinar sa lica mesta, čak sedam policijskih kombija raspoređeno je u samom centru ispred simbola grada, katedrale, one čuvene, najveće u Evropi.

Pojačano prisustvo pripadnika organa reda je zabeleženo na najprometnijim ulicama i trgovima gde se očekuje prolazak mase navijača oba kluba koje će policija imati zadatak da razdvoji i ne dozvoli okršaj.

                                                                                         [adsenseyu1]

Nemački mediji su u sredu izvestili da je osam navijača beogradskog kluba, među kojima je i ozloglašeni Ivan Bogdanov, već privedeno iz predostrožnosti, jer je u pitanju grupa od ranije poznata po izgredima.

Vredi reći i da će škole i fakulteti u ovom nemačkom gradu u četvrtak raditi skraćeno zbog vanrednog stanja, tako da će nemački učenici već do podne završiti sve obaveze koje imaju

Policija i gradske vlasti su takođe apelovale na građane da u širokom luku zaobilaze strogi centar grada koji bi potencijalno mogao da bude ratna zona.

TUGA: Dvanestogodišnji dečak preminuo u obdaništu tokom igre na trampolini (INFO)

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]