ON JE VARAO NA PLIVANJU ZA KRST ČASNI: Ali gore od prevare je ono što je IZJAVIO PRED KAMERAMA! (VIDEO)

plivanje

Foto: printscreen/Youtube

Reakcija mladića iz Kruševca koji je pokušao da prvi dopliva do časnog krsta na Bogojavljenje najbliža je izreci “Snađi se pa živi”.

Dok su ostali stajali na liniji i čekali znak kada mogu da skoče u vodu, dotični Aleksandar Gašić je izmislio svoja pravila i prvi doplivao do časnog krsta. Što mora komplikovano kad može prosto, verovatno je to misao koja je ovom Kruševljaninu prolazila kroz glavu.

Možda bi čitava scena njegove “krađe” bila i tužna da nije presmešna. Svemu tome je najviše humora dodao naravno Twitter. Snimak Gašićevog plivanja izašao je i na Javnom servisu a maštovitost tviteraša samo je još više raspalila urnebesan scenario.

DRAMA NA AERODROMU NIKOLA TESLA: Nepoznati muškarac razbijenom flašom prerezao sebi vrat pred zaprepašćenim putnicima?!

Pošto je Aleksandar pred očima prisutnih i pred mnogobrojnim kamerama uhvaćen na delu, nagrada je otišla u ruke 15-godišnjeg dečaka. Na snimku se vidi da je Gašiću to teško palo i nije mu bilo jasno šta je tu sporno.

“Tehnički gledano, nije prekršio nijedno pravilo” jedan je od komentara na Twitteru. Realno gledano – nije. Osim toga što je moralno sebe unazadio, nema nekakvih posebnih pravila diskvalifikacije u ovakvom “nadmetanju”.Ipak, i pored krađe ostaje neprocenjiva njegova reakcija gde bez problema priznaje da je išao prečicom.

POKLON OD 400.000 EVRA! Slavna pevačica Dragana Mirković zanemela kada je videla kakvu ZVER joj je muž kupio za rođendan (FOTO)

Aleksandru preporučujemo da se baci na profesionalno plivanje i osveti krađu nad Čavićem kada je izgubio zlato protiv Felpsa (svi znamo na koji način). I mi plivača za trku imamo!

(Dnevne.rs/Izvor: Noizz.rs)

 

2 Comments on "ON JE VARAO NA PLIVANJU ZA KRST ČASNI: Ali gore od prevare je ono što je IZJAVIO PRED KAMERAMA! (VIDEO)"

  1. kakav debil!

  2. Govedo seljacko

Comments are closed.