Oliverov brat otkrio zašto će Ivanović biti SAHRANJEN u Beogradu, a ne na Kosovu

sahrana

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić/Marko Todorović/Zoran Žestić

Odluka da se Oliver sahrani u Beogradu, doneta je u krugu porodice, kaže za Telegraf.rs, brat ubijenog Ivanovića, Miroslav. Prema njegovim rečima, kompletna njihova porodica će živeti u Beogradu i već živi

– Naši roditelji su sahranjeni u Podgorici po isključivo njihovoj želji. Ovom prilikom, posle ubistva Olivera, seli smo i  razgovarali u krugu porodice. Kako će naša porodica biti u Beogradu, a neki već žive tu, jednostavno želja je otuda, da bude blizu nas, da možemo da obilazimo taj grob – rekao nam je Miroslav Ivanović, brat ubijenog lidera GI “SDP”.

Objašanjava da je i Grad Beograd preuzeo na sebe da Oliver bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana, te da je i to uticalo na njihovu porodičnu odluku.

Vladika Teodosije će danas prepodne služiti parastos stradalom Ivanoviću u crkvi Svetog Marka, dok će opelo biti služeno u crkvi na Novom groblju, gde će lider GI “SDP” biti sahranjen.

I KAMEN BI ZAPLAKAO OD STATUSA OLIVEROVE SUPRUGE: Pucali su u moje srce, moju ljubav, radost… Pucali su u Bogdanovog tatu

Sahrana je zakazana za danas u 12.30 sati, ali će porodica zbog primanja saučešća na groblju biti ranije.

MILOVAN DRECUN: Istraga o ubistvu Olivera Ivanovića ide u pravcu Kadrija Veseljija i Vašingtona!

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)