“OKRENUO SE DA VIDI GDE JE PAVLE, ALI NIJE GA BILO NIGDE”: Majka ispričala jezive detalje potrage za studentom iz Novog Sada (FOTO)

grujic

Foto: Privatna arhiva

Pavle Grujić (21), iz Loznice, student novosadskog Fakulteta tehničkih nauka, nestao je u utorak po podne u Dunavu kod Novog Sada.

On je sa drugom ušao u reku na Keju Žrtva racije, nedaleko od spomenika “Porodica”, da pliva, a onda je u jednom trenutku nestao i nije isplivao.

Od tada traje potraga za njim, a pored policije, uključeni su i ronioci Žandarmerije koji pretražuju reku.

Pavle, student druge godine informacionih tehnologija, tog popodneva je do Dunava, prema rečima majke Maje, otišao sa prezimenjakom Ognjenom, drugom iz srednjoškolskih dana.

GROM IH UDARIO DOK SU VODILI LJUBAV NA ADI CIGANLIJI ISPOD ŽALOSNE VRBE: Skandal nastao tek u bolnici

– Njih dvojica su zajedno ušli u vodu da plivaju – plačnim glasom priča Pavlova majka Maja.

– Zajedno su bili u vodi, a onda se drug u jednom trenutku okrenuo da vidi gde je moj sin, ali ga nije ugledao, pa je pomislio da se popeo na obližnji splav.

Zabrinut što nema Pavla, drug se, prema rečima majke, raspitivao kod ljudi na splavu, koji su pretražili plovilo u potrazi za studentom.

– Nažalost, mog sina jedinca tu nisu pronašli – tiho je rekla.Kako je dodala, odmah je obaveštena policija, koja je zajedno sa žandarmerijom krenula u potragu, koja i dalje traje.

– Još nikakvih informacija nemamo. O njegovom nestanku obavestila nas je nvoosadska policija, a moj suprug, pavlov otac, odmah je otišao u Novi Sad. Od tada nemamo mira, ali se nadamo da je živ – rekla je ona za Novosti.Pavle je, dodaje majka, zbog studija živeo u Novom Sadu, a iznajmljeni stan je delio sa jednim drugom.

Taj mladić u trenutku tragedije nije bio sa njim u društvu.

JOVANA I SRĐAN SKOČILI SA STOLICE: Ona je uletela u studio, voditeljka gošći nije dala da progovori, prekinula program i ZAPLAKALA (VIDEO)

– Naš sin nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Nikada nije primio nijednu injekciju, nije morao da popravlja nijedan zub – kaže očajna majka i dodaje da je Pavle bio dobar plivač.

– Visok je skoro dva metra i bavi se košarkom. On je dobar student, izuzetno dobro dete. Samo da saznamo šta mu se dogodilo – rekla je ona.

Molba porodice

Pavlovi roditelji, majka Maja i otac Milan, mole sve koji imaju ikakve informacije o njihovom sinu jedincu, ili mogu da pomognu u potrazi za njim, da se jave na broj telefona 061-636-2960.

         

(Dnevne.rs / Blic /Izvor: Večernje novosti)