OGLASIO SE TEODOSIĆ POVODOM NEIGRANJA NA EUROBASKETU: Kratko je pomenuo i fizioterapeuta Klipersa!

košarka

Foto: telegraf.rs

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić neće igrati na Eurobasketu zbog povrede, a on se tim povodom obratio javnosti i istakao da mu je veoma žao što neće biti u mogućnosti da pomogne svojim reprezentativnim kolegama u Turskoj.

– Bilo mi je izuzetno teško da presečem i donesem odluku o neigranju na Evropskom prvenstvu posle mnogo leta koje sam proveo u dresu Srbije. Nakon konsultacija sa doktorom i selektorom shvatio sam da neću moći da pomognem drugovima, iako je moja želja kao i uvek, velika. Povreda lista je ipak komplikovanija nego što sam mislio. Verovao sam da ću moći iako su prognoze lekara bile drugačije – poručio je Teodosić.

[adsenseyu5]

Kapiten Orlova je objasnio i zašto je fizioterapeut Klipersa bio u Beogradu.

– Moram da kažem da je fizioterapeut iz Klipersa došao isključivo i samo da bi mi pomogao da se oporavim što pre i da zaigram na Evropskom. Nažalost i on je nakon snimaka i pregleda, kao i doktor, shvatio da neću moći i da će oporavak trajati duže od mojih očekivanja.

URADILA IZ ČISTOG INATA: Oglasila se i Ana Sević nakon skandala sa Lukasom (FOTO)

– U ovom trenutku je najvažnije da svi zajedno damo podršku momcima koji putuju u Istanbul i da se u javnost priča i piše samo o njima a ne o nama koji smo povređeni. Atmosfera je sjajna, kvalitet je uvek tu i nema razloga da im ne damo podršku, koju će oni sigurno opravdati.

NIKAD MI NIŠTA NIJE DAO… Evo ko je sin slavnog pevača Ljube Aličića sa kojim pevač decenijama ne govori, iako nastupaju zajedno! (VIDEO) (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]