OGLASILI SE RODITELJI SARE VIDAK: Naša ćerka će dokazati nevinost, nije klonula duhom!

Foto: Privatna Arhiva, Printscreen Google Street View

Beograđanka koja je već 15 dana u pritvoru u Crnoj Gori zbog lažnih optužbi da je napala sudiju spremna je za suđenje koje je očekuje u petak.

Sara Vidak (20), koja je od 14. avgusta u zatvoru Spuž zbog optužbi da je u kotorskom Sudu za prekršaje napala sudiju Jelenu Stanišić, spremna je za početak suđenja koje je zakazano za petak u Osnovnom sudu u Kotoru i odlučna da dokaže svoju nevinost.

Mladu Beograđanku juče je u zloglasnom zatvoru po drugi put posetio otac Aleksandar, koji je potvrdio za Kurir da Sara nije klonula duhom i da je u potpunosti svesna cele situacije, iako nikad u životu nije bila u sličnoj.

BEOGRAĐANKA OTIŠLA NA ŽABLJAK SA DRUGARICOM: 7 dana kasnije počela je BORBA ZA ŽIVOT

Spremna za suđenje

– Sara se dobro drži, nije depresivna. Ono što nam je najvažnije, uopšte nije klonula duhom. Pokazala nam je u ovoj situaciji da je zaista veliki borac, iako ima samo 20 godina. Ne znam odakle crpi snagu, ali ona je vedra, raspoložena i potpuno svesna cele situacije u kojoj se našla iznenada, bez razloga – otkrio je za Kurir otac Sare Vidak kako se njegova ćerka oseća posle duže od dve nedelje iza rešetaka.

Kako je i njen advokat Srđan Lješković rekao za Kurir, Sara je spremna za početak suđenja iako se posebno nisu pripremali, jer će se ona braniti samo istinom.

– Inat joj se probudio, svesna je da nije kriva i da se u ovoj situaciji našla bez ikakvog razloga. Spremna je u potpunosti za suđenje i nada se da će sve brzo da se završi – kaže Aleksandar Vidak.

Foto: privatna arhiva

Majka Olivera
Čekamo suđenje
Olivera Vidak, Sarina majka, koja je bila očevidac incidenta u Sudu za prekršaje, mogla bi da bude saslušana prvi put u petak, pošto je optužnica protiv tinejdžerke podignuta ekspresno pre saslušanja svih svedoka.- Mnogo nam znači to što se Sara dobro drži. Ispada da u ovoj situaciji ona nas teši, poslala nam je poruku u kojoj nam je rekla da nas voli i da se držimo, poručila je ocu juče da nas poljubi.

BRITANCI BILI TAJNO U SREBRENICI: Sa Orićem kovali zaveru protiv Srba?!

I advokat je posle poslednje posete kratko opisao Sarino stanje rečima da je “Sara zmaj”. Mnogo nam znači i to što znamo da su svi prema njoj u zatvoru dobri, čak je postala miljenica, svi je bodre i podržavaju – kaže za Kurir Olivera, koja ne može da sakrije brigu za detetom.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, J. Spasić)