ODRON U KANJONU MORAČE: Povređena ćerka nekadašnje ministarke pravde Snežane Malović (INFO)

kola
Devojčica T.M. (12) povređena je u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 17 sati i 45 minuta dogodila na putu između Manastira Morače i Kolašina, u mestu Mioska.
Devojčica je bila u vozilu sa ocem Vukom, koji je upravljao džipom „tojota hiluks“ beogradskih tablica i majkom Snežanom Malović, inače bivšom ministarkom u Vladi Srbije.
– Prilikom prolaska pored betonske galerije koja inače i podignuta da bi štitila od odrona, sa visine od 50 metara pao je veliki kamen, srećom pored vozila. Silina udara je bila takva da su se pomerile i betonske rigole, a od rasprsnutog kamena, ostaci su udarili u džip u kojem je bila porodica Malović, kazali su nezvanično u kolašinskoj policiji.
Pretpostavlja se da je T.M. bila na zadnjem sedištu koje je bilo izloženu udara rasprsnutog kamena.Vozilo se zaustavilo nakon sedamdesetak metara.Nakon intervencije u Hitnoj pomoći u Kolašinu, povređena devojčica je prebačena u Klinički centar Crne Gore, gde je nakon zdravstvenog tretmana konstatovano da je van životne opasnosti.
Od rasprsnutog kamena je oštećeno još jedno vozilo ali u njemu nije bilo povređenih.
Majka povređene devojčice Snežana Malović je inače nekadašnja ministarka pravde u Vladi Srbije.
[adsenseyu4][adsenseyu4]
(Izvor : Vijesti.me /Alo.rs)