ODLUČILA SE NA OČAJNIČKI KORAK: Devojka koja je pokušala da se ubije ZBOG ZELENAŠA je trudna

bolnica

Foto: Z.Stanić

KRAGUJEVAC – Devojka koja je danas hospitalizovana u Kliničkom centru Kragujevac zbog pokušaja samoubistva najverovatnije je trudna.

Ona je popila “bromazepane”, u pokušaju da sebi oduzme život, zbog zelenaša koji su došli da od njenog muža “uteruju” kamatu.

– Njenog muža je sinoć u kući njegovog drugara pokušao nožem da izbode M. A. iz naselja Ilina voda – kaže nezvanično odlično obavešten izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, mladić je pozajmio 900 evra od poznatog zelenaša u Kragujevcu, koji je nekada prodavao delove na pijaci i imao svoji tezgu, a kasnije je ušao u posao sa taksi vozilima.

“NEBO SE OTVORILO” Prizor od kog su ZANEMELI žitelji srpskog grada, trenutak kasnije se SRUČILA OLUJA (FOTO)

– Otac mladića je vratio 900 evra, a zelenaš je navodno oprostio kamatu. Međutim, proganjanje se nastavilo preko M. A. zato što je mladić pozajmljivao da bi vratio kamatu na kamatu – kaže nezvanično naš izvor dobro upućen u dešavanja.

On kaže da je mladića avantura sa zelenašima koštala automobila “audi” i pet hiljada evra. Međutim agoniji nije bilo kraja.

POKUŠALA DA SE UBIJE ZBOG ZELENAŠA: Kragujevčanka (22) se otrovala tabletama, život joj spasen u bolnici gde je otkrila KAKAV HOROR JE PROŠLA ZBOG DUGOVA (INFO)

– Sve je kulminiralo sinoć kada je M. A. nožem nasrnuo na njega. Inače, on važi za “vojnika” čoveka od koga je sve krenulo, nekadašnjeg pijačara. Devojka nije mogla sve da podnese. Spremali su svadbu. Mislim da je u drugom mesecu trudnoće – kaže naš izvor.

Kako saznajemo, u toku je intenzivna akcija kragujevačke policije.

           

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, D.Ilić)