OBRT U ISTRAZI: Jelena ubijena ranije nego što se mislilo, Zoranove reči POBIJA TAJNI SVEDOK (INFO)

ubica

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović

Ovo baca senku na navodni razgovor majke i ćerke dok je Jelena Krsmanović trčala na nasipu. Sada nije poznato da li je Jelenina majka zaista razgovarala s pevačicom ili je neko simulirao njen glas

– Poslednji put da je neko video živu Jelenu Krsmanović, a da nije član porodice Marjanović, bilo je u petak, 1. aprila, u 17.30 sati, istog dana je mogla da bude ubijena – kaže Teodora Krsmanović (19) iz Kraljeva, sestra od strica ubijene pevačice Jelene Krsmanović.

RAZDOR U U DOMU PORODICE ŽIVOJINOVIĆ: Lepa Brena IZBACILA iz kuće Aleksandru Prijović!

Ona je u potresnoj ispovesti ispričala zašto se porodica odlučila da angažuje privatne forenzičare, kao i do kojih frapantnih zaključaka su tokom istrage došli.

[adsenseyu5]

Jedan od najinteresantnijih podataka je upravo onaj na koji mnogi dokazi navode – Jelena je mogla da bude ubijena mnogo ranije nego što je to porodica Marjanović prijavila.

Krsmanovići, familija ubijene pevačice, tvrde upravo da ona nije ubijena na nasipu u Crvenki, gde je njeno telo pronađeno 3. aprila 2016. godine posle oko 20 sati potrage.

– Pričali smo sa forenzičarima koje smo angažovali, i oni su nam rekli da nije ubijena na nasipu – navodi sestra Jelene Krsmanović.

TRI SPORNA DETALJA OTKRIVAJU UBICU JELENE MARJANOVIĆ: Nokti pevačice su jedan od njih!

Jelenu su u petak poslednji put videli živu ljudi koji nisu članovi porodice Marjanović.

– Ona je poslednji put viđena u petak, 1. aprila, u 17.30 sati. Nakon što je uzela dete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri jer je posle toga niko nije ni video ni čuo – ističe Teodora koja je odlučna u nameri da moraju razrešiti ubistvo njene sestre.

Ovo baca senku na navodni razgovor majke i ćerke: navodno, Jelena Krsmanović je, dok je trčala na nasipu, u nekom trenutku telefonom pozvala svoju majku s kojom je kratko razgovarala. Međutim, sada nije poznato da li je Jelenina majka zaista razgovarala s pevačicom ili je neko simulirao njen glas.

[adsenseyu1]

Kako ističe Teodora, njena porodica angažovala je Centar za forenzička ispitivanja kako bi se došlo do novih dokaza.

– Dogovorili smo se da sve podatke koje sakupimo dostavimo policiji i tužilaštvu jer nam je bilo bitno da ne postoji sujeta, već da se reši ubistvo – zaključuje mlađa sestra ubijene pevačice s kojom je, inače, bila jako bliska.

Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada uključio se u istragu o ubistvu Jelene Krsmanović na zahtev porodice, a osim detalja koji ukazuju sumnju na vreme ubistva, pojavio se i svedok koji pobija reči sada uhapšenog supruga.

RAZDOR U U DOMU PORODICE ŽIVOJINOVIĆ: Lepa Brena IZBACILA iz kuće Aleksandru Prijović!

Kako je rekao direktor Centra Nenad Šipka, tajni svedok javio se pre mesec dana sa informacijama koje su potpuno suprotne od onih koje je dosad iznosio Zoran Marjanović.

– Taj svedok je tvrdio da je video Zorana na potpuno drugom mestu od onog koji je on pominjao. Bio je kod rampe posle Crvenke sam sa ćerkicom Janom. Jelene nije bilo ni na vidiku – naglašava Šipka.

Na navode Vladimira Marjanovića, oca Zorana Marjanovića, da je u ubistvo umešan i tajkun, ljubavnik pevačice, mlada Teodora odsečno tvrdi da tako nešto nije moguće.

KAFANSKA TUČA: Mirno je sedeo i pio, a kada je uletelo 20 huligana sve je EKSPLODIRALO – a on je onda.. (VIDEO)

– Nemoguće je da je Jelena bila u vezi s drugim muškarcem jer je non-stop bila u kući i imala obaveze oko ćerke, bila je porodična žena. Svi su znali gde se ona tih dana kretala. Kuća, vrtić, poseta majci u bolnici. Drugo, apsolutno je non-stop bila sa Zoranom, i nikada se nisu odvajali. Čak i kada je bila van kuće, non-stop je bila na vezi s njim, a pritom joj je čitao sve poruke – i na telefonu i na Fejsbuku – navodi Jelenina sestra.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]