OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Uskoro kreće BLOKADA SVIH GRADOVA u Srbiji po najavi MUP-a, evo i zbog čega (INFO)

ulica

Foto ilustracija: Telegraf.rs

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je u noći između petka i subote na teritoriji policijskih uprava Beograd i Prijepolje sprovedena sveobuhvatna kontrola saobraćaja sa ciljem pronalaska osoba sa poternica, narkotika, nelegalnog oružja i pronalaska predmeta koji potiču ili su u vezi sa izvršenjem krivičnog dela.

MUP navodi da je sinoćnim postupanjem demonstrirana spremnost pripadnika Ministarstva da u najkraćem mogućem vremenu podignu svoje resurse i postupanje na najviši mogući nivo, kako bi se zaštitila bezbednost građana, njihova imovina i obavila kontrola ljudi i vozila, pri čemu je mogućnost bekstva svedena na minimum.

[adsenseyu5]

Ministarstvo zaključuje da su akcije uspešno izvršene u Beogradu i Prijepolju i da će takve aktivnosti i ubuduće biti nastavljene na teritoriji svih policijskih uprava.

MONSTRUOZNO UBISTVO: Manekenka Jana pronađena mrtva pored svoje bebe sa iščupanim DELOVIMA tela i SKINUTIM SKALPOM!

Policija je u petak uveče oko 23 sata blokirala određene prilaze i izlaze iz Beograda, kao i putne pravce oko grada. Policija sa dugim cevima obezbeđivala je nekoliko punktova i nije bio dozvoljen prolaz ka gradu, a kako prenose mediji sve je trajalo oko sat vremena.

RAZDOR U U DOMU PORODICE ŽIVOJINOVIĆ: Lepa Brena IZBACILA iz kuće Aleksandru Prijović!

(Dnevne.rs/Izvor:telegraf.rs)

[adsenseyu4]