OBAVEŠTENJE ZA GRAĐANE: Vihora traže u vezi sa istragom o ubistvu pevačice, ako vidite ovog čoveka – obavestite POLICIJU!

beunac

Foto: Facebook/Nebojsa Vihor Rojko

Policija intenzivno traga za Rojkom kako bi ga ispitala i prikupila dodatne informacije o ubitsvu Jelene Krsmanović, i moli sve građane koji su ga videla da ih obeveste

Policija je odvela Igora Rojka na ispitivanje zbog svirepog ubistva pevačice Jelene Marjanović, a u tom trenutku, njegov mlađi brat Nebojša, poznatiji kao Vihor, je pobegao.

[adsenseyu5]

Policija intenzivno traga za Rojkom kako bi ga ispitala i prikupila dodatne informacije o ubistvu pevačice, i moli sve građane koji su ga videla da ih obeveste.

POČELA POLICIJSKA POTERA ZBOG UBISTVA JELENE: Traga se za Vihorom – posle privođenja brata, gubi mu se svaki trag!

Podsetimo, u toku dana su jake policijske snage ušle u dvorište Rojko u naselju Crvenka kod Borče koja se nalazi samo nekoliko metara od mesta ubistva pevačice Jelene Marjnović.

Prema nezvaničnim podacima, igražni organi u kući Rojkovih su tražili i oružje kojim je počinjeno ubistvo, ali i još neke tragove.

Braća Rojko su već poznati policiji zbog brojnih krivičnih dela, a pre svega krađa i razbojništva, zbog čega su bili u zatvoru.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)