NOŽ POD GRLO I JEZIVA PRETNJA: Stravičan snimak pljačke prodavnice u Bačkoj Topoli, razbojnik s kapuljačom odneo sav pazar (VIDEO)

prodavnica

FOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT

Na društvenim mrežama pojavio se snimak razbojništva iz jednog marketa u Bačkoj Topoli. Surovi pljačkaš uleteo je u prodavnicu i ženi pretio nožem da će je zaklati. Policija intenzivno traga za počiniocem.

Nepoznati muškarac je upao u market oko 20 sati uveče u nedelju sa kapuljačom na glavi i skrivao se od kamere.

Razbojnik je odmah izvadio veliki nož i stavio ga prodavačici, a potom i jednom kupcu pod grlo dok je zahtevao da mu se da sav novac iz kase.

Razbojnik je mahao nožem prema radnici, a zatim ga je stavio pod vrat ženi koja je u tom trenutku plaćala kupljene namirnice i stajala za kasom.

DEVOJČICA PALA S TERASE NEŠTO PRE 19h: Teško povređena tinejdžerka (15) prevezena u Urgentni centar (INFO)

Pošto se u marketu nalazi video kamera napadač sa kapuljačom na blagajnicu i ženu koja stoji za kasom je snimljen, a snimak je nakon objave na Fejsbuk podelio veliki broj sugrađana napadnutih žena u nadi da će neko prepoznati razbojnika iako se njegovo lice na snimku ne vidi.

U policiji kažu  da je istraga u toku.

– Tragamo za napadačem. U pitanju je krivično delo razbojništvo. Dok traje istraga ne možemo iznositi detalje o događaju – kažu u policiji.

Vidno šokirana prodavačica je razbojniku dala sav novac iz kase čim je videla da je stavio nož pod grlo ženi koja je u tom trenutku stajala na kasi

. Razbojnik je pokupio sav novac sa pulta i brzo pobegao iz prodavnice.

– Nismo bili tada ovde i ne znamo detalje osim onoga što je kamera zabeležila. Koleginica koja je radila nema šta da kaže.

To je veliki šok za svakoga. Nadamo se da će razbojnik biti brzo uhapšen – rečno je “Blicu” u marketu u kojem je došlo do nemilog događaja.

Za srpskom Bogorodicom NIKO NIJE PLAKAO! Ova crkva je MNOGO STARIJA od Notr Dama – SPALILI je Albanci!

Bačkotopolčani veruju da će lopov biti brzo uhvaćen, ali apeluju na sve građane ako imaju bilo kakvu informaciju o napadu ili su ga prepoznali da jave policiji.

– Ne vidi se lice, ali ga možda neki detalj otkrije. U tom trenutku, dok se sve dešavalo, ni kupac, ni prodavačica nisu verovatno mogle puno da razmišljaju, ali to je veliki šok i stres.

Kažu ljudi koji su doživeli slične situacije da strah tek kasnije zavlada, jer počnete da razmišljate o svemu što je bilo i šta je sve moglo još da se desi.

Kasirka je dobro postupila i odmah je dala novac. Razbojnik nije nikoga povredio, ali moglo je sve da završi i tragično – kaže jedan Bačkotopolčanin

(Dnevne.rs /Izvor:  B. Vučković, Blic)

Razbojništvo u prodavnici Smart marketAko neko prepozna razbojnika moli se da odmah javi policiji!

Posted by Moja Bačka Topola on Понедељак, 15. април 2019.