“NOVU GODINU NEĆEŠ DOČEKATI”: Godinama žena iz okoline Zaječara dobijala pretnje od muža nasilnika, sada ga očekuje zatvorska kazna (INFO)

auto

Foto: Fonet

Osnovni sud u Zaječaru osudio je A. K. iz okoline Boljevca pravnosnažnom presudom na kaznu zatvora u trajanju od šest meseci zbog nasilja u porodici.

Ovaj nasilnik je godinama maltretirao svoju suprugu i slao joj jezive SMS poruke u kojima joj je pretio smrću.

– Ovo je moja i tvoja lična prepreka i za njega i za nas nema više dalje – napisao je A. K. u jednoj od svojih poruka, a potom je nastavio:

[adsenseyu5]

“E ovako ćemo ženo moja glupa, pošto si mutava postala, pare detetove si potrošila, kupus i druge potrebe detetu nisi kupila… Zavisi od tebe detetov život, da li će i nadalje da odrasta uz oca i majku ili je kraj svemu. Ljubim vas i volim”.

Tortura porukama nesrećne žene se nastavila. Poruke su postajale sve nasilnije i A. K. je u njima očigledno pretio supruzi da će ubiti nju i decu.

Sad sam bio na moru u Crnoj Gori i nikad više!

“Ne pišem ti više, i ne zovem te. Kunem se u sva tri deteta, sve zavisi od tebe da li se kuća zatvara… Kad ja ne valjam, ti ćeš krv da prop**aš zbog deteta, nećeš da dočekaš Novu godinu… sama ćeš da se uništiš”.

Željko Mitrović uvodi OSMOMESEČNU BEBU U ZADRUGU?: Evo čije je dete i koliko vremena će provesti u rijalitiju!

A. K. je već osuđivan zbog nasilja u porodici, a sada se na sudu branio rekavši da ništa od navedenog “nije ozbiljno mislio” i da se kaje.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]