NOVOGODIŠNJA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: 2018. biće jedna od presudnih godina

premijer

Foto:Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je građanima Srbije Novu godinu u kojoj će, kako kaže, biti dosta izazova, ali i prilika da se uz marljiv rad popravi standard građana i obezbede veća primanja.

Ova godina za Srbiju je bila uspešna, mnogi izazovi su prevaziđeni i stvoreni su uslovi za bolju budućnost, ocenio je predsednik Republike.

– Poštovani građani Srbije, u 2017. uspeli smo da se izborimo s brojnim izazovima. Posle mnogo muka, posle mnogo godina oborili smo javni dug i nastavićemo s tim. Uspeli smo, takođe, da smanjimo nezaposlenost. Uspeli smo da otvorimo mnogo novih radnih mesta, da napravimo kilometre i kilometre novih auto-puteva, regionalanih i lokalnih puteva. Uradili smo mnogo dobrih stvari za budućnost naše dece – kazao je Vučić.

Predsednik Srbije rekao je da će sledeća, 2018. godina, biti jedna je od presudnih godina.

ŠTA NAM DONOSI NOVA GODINA: Od danas veće plate i penzije, ali skuplje kafa i rakija..

– To je godina u kojoj ćemo samo zajedničkim snagama, samo jedinstveno moći i morati da sačuvamo mir i stabilnost, ne samo u našoj Srbiji, već i celom regionu. 2018. godina mora da bude godina ubrzanih evropskih integracija za našu zemlju, ali i godina uspešne i svestrane saradnje i sa Ruskom Federacijom i NR Kinom – naglasio je Vučić.

MASOVNA TUČA UOČI NOVE GODINE: Međusobno se potuklo 15 osoba u Beogradu, povređena devojka (INFO)

Izrazio je uverenje da zajedničkim snagama, jedinstvenom voljom, snažno i energično i pre svega marljivo, velikim radom i trudom, možemo da postignemo najbolje moguće rezultate i značajno viši životni standard za sve naše građane koji će se ogledati i u većim platama i u većim penzijama i svim drugim primanjima.

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor: Tanjug)

1 Comment on "NOVOGODIŠNJA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: 2018. biće jedna od presudnih godina"

  1. Licemeru, nadajmo se da ce 2018 biti i tvoja presudna godina, a da ce ti Srbski narod presuditi po zakonu za veleizdaju i korupciju.

Comments are closed.