NOVO PORODIČNO NASILJE U SRBIJI: Zapalila dečiji krevet, pa pretila mužu da će i ČITAV STAN! (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Ona se sumnjiči da je zapalila krevet u porodičnoj kući i pretila suprugu.

Vranjska policija uhapsila je S. P. (40) zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilja u porodici, saopštila je vranjska Policijska uprava.

Rešenjem Višeg suda u Vranju, ona je po hitnom postupku privremeno udaljena iz stana i zabranjena joj je komunikacija sa suprugom.

[adsenseyu1]

Vršilac funkcije osnovnog javnog tužioca u Vranju Milica Petković izjavila je za “Blic” da je osumnjičena S. P. privedena na saslušanje 7. jula.

Uz krivičnu prijavu policije osumnjičena će biti privedena na saslušanje zamerniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.

OSVETA UŽIČANINA: Došao u sud sa KESAMA PUNIM PARA, svi su se samo uhvatili za glavu

Prema dosadašnjim saznanjima, osumnjičena je u večernjim satima 5. jula hartijom zapalila dečiji krevet. Požar se nije proširio na ostali deo kuće, a nakon paljenja krevetića, S. P. je telefonom uputila pretnje suprugu. Zapretila je da će da zapali kuću. Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, službenici Policijske uprave uhapsili su je i doneli rešenje o zadržavanju do 48 časova zbog sumnje da je počinila krivično delo nasilja u porodici, rekla je Petkovićeva. 

– Zbog poremećenih bračnih odnosa već četiri puta je prijavljivana svađa između supružnika. Prijave su završene upozorenjima policije – dodala je Petkovićeva.

(Dnevne.rs /Izvor: B92)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]