NOVI SAD: Uhapšeni naoružani kriminalci, pronađeni pištolj, nož i droga! (FOTO) (VIDEO)

kriminalac

Akciju zajednički sprovode pripadnici novosadske kriminalisitičke policije i pripadnici novosadskog Odreda žandarmerije

NOVI SAD – Dušan Ž. (21), iz Novog Sada, i Branko Š. (22) iz Veternika, uhapšeni su večeras u spektakularnoj akciji novosadske kriminalističke policije, a kod njih je pronađen pištolj, nož i droga.

JEZIVO: Petogodišnji dečak iz Srbije pronađen mrtav u Nemačkoj (INFO)

U uspešnoj akciji koju zajednički u poslednje vreme sprovode pripadnici novosadske kriminalisitčke policije i pripadnici novosadskog Odreda žandarmerije, a koja ima radni naslov „Čistač“, u nameri upravo da očisti novodsadske ulice od kriminala uhapšena su dva lica, pripadnici navijačkih grupa, inače sa bogatim kriminalnim dosijem, u kome se ističu po krivičnim delima sa elementima nasilja.

– Oni su kružili „audijem“ crne boje novosadskih registarskih tablica, po naselju Liman, duž Balzakove i okolnim ulicama. Međutim, inspektori su ih uočili, a oni su tada pokušali da pobegnu. Vrlo brzo i efikasno naočigled stanara obližnjih zgrada, oni su uhapšeni.

[adsenseyu1]

Kod Dušana je pronađeno pištolj marke „zbrojovka“,  kalibra 7,65 mm , kao i nož u gepeku automobila. Kod uhapšenog Branka Š. prilikom pretresa u donjem vešu pronađeno je 10 grama heroina  – kaže izvor Kurira.

Dušan i Branko su privedeni u novosadsku policiju, a utvrđuje se da li je na ovaj način sprečen eventualno sukob neki ili razračunavanje huligana ili je u pozadini nešto drugo.

[adsenseyu1]

Postoji mogućnost  da li  je bilo osmatranjanje nekih objekata podobnih za razbojništva.

(Kurir)