NOVI DOKAZI U ZORANOVU KORIST? Veštaci otkrili detalj na obući ubijene pevačice koji ukazuje na drugu osobu

ubistvo

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Novi momenti u istrazi ubistva pevačice Jelene Marjanović.

NA levoj patici Jelene Marjanović, koja je brutalno ubijena 2. aprila 2016. godine u kanalu na nasipu kod Crvenke, nema DNK Zorana Marjanovića, ali je nađen delimičan biološki materijal nepoznate osobe. U trasološkom veštačenju, pored ostalog, navodi se i da je posle zločina tu patiku ubica bacio sa druge strane kanala.

Desna patika, prema još nepotvrđenoj optužnici Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, spala je Jeleni Marjanović sa noge dok je bežala od zločinca. Ona je pronađena zajedno sa mobilnim telefonom i gumicom za kosu.

Na toj patici nema nepoznatog DNK, ali su izolovani Jelenini i biološki tragovi članova porodice. Veštaci u svom mišljenju navode i da “nije neuobičajeno da se DNK materijal članova domaćinstva, sa kojima je žrtva živela, nađe na predmetima žrtve”!

– Leva patika je bačena sa druge strane kanala – potvrđuje advokat Stefan Jokić, jedna od branilaca Zorana Marjanovića. – U žalbi sudu istakao sam tu činjenicu, jer veštak-trasolog navodi da je nju bacio počinilac krivičnog dela. Patika je, verovatno, spala u kanal i on ju je bacio na suprotnu stranu od nasipa.

“KOSTUR SA NASLOVNE STRANE”: Vedrana Rudan oplela po POZNATIM DAMAMA

Branioci optuženog Marjanovića u svojim žalbama ukazali su i na opstrukciju, jer im nisu dostavljeni svi materijalni dokazi, kao i da se neki još kriju od njih. Tu, pre svega, ističu snimak desne kamere sa domaćinstva Jahovića, koja je snimala deo nasipa kuda su se kretali Jelena, Zoran i njihova ćerka Jana.

– Tražićemo i da se ispita mala Jana kao svedok – ističe advokat Jokić. – Naš zahtev je postupajući tužilac odbio, uz obrzaloženje da se dete na taj način dodatno viktimizuje. Devojčicu su, međutim, ispitali policija i psiholog, ali službena beleška, koja se odnosi na pomenuto ispitivanje, nije u spisima predmeta i nedostupna je odbrani. Zašto se ona krije?!

Advokat osumnjičenog, pored ostalog, navodi i da je nemoguće da je njegov klijent “za svega osam minuta izvršio zločin, jer je “po navodnom mišljenju veštaka, koji je izvodio prostorno i vremensko veštačenje mobilnih telefona, Zoran Marjanovića je morao u periodu od 16.56 do 17.04 da se susretne sa Jelenom”.

NIJE SLUČAJNO: Zbog čega su sedišta u avionu plave boje?

– To znači da je Zoran za tih osam minuta morao da pređe hiljadu metara, da je sve to vreme sa njim ćerka Jana, da namami Jelenu, mada ne znamo čime, i da joj nanese lake telesne povrede – pobija navode optužnice advokat Jokić.

MALE SU ŠANSE DA ĆE PREŽIVETI: Aleksandar se i dalje bori za život telenceta koje je pronašao na deponiji (FOTO)

– U optužnici se navodi da je Jelena počela da beži uz kanal, a tu tvrdnju pobija veštak-trasolog u svom izveštaju. Potom se, kako se navodi, okrenula i počela da beži ka kanalu, širokom dva i dubokom jedan metar i to kroz gustu vegetaciju. Tu dolazi do fizičke borbe, a u kanalu i ubistva. Nije logično da ona beži u vodu, umesto na nasip gde prolaznici mogu da je vide.

(Dnevne.rs/Izvor: E.H.,Novosti.rs)

1 Comment on "NOVI DOKAZI U ZORANOVU KORIST? Veštaci otkrili detalj na obući ubijene pevačice koji ukazuje na drugu osobu"

  1. Vidno umijesan narko bos. Zasto ovolike informacije?majka koja je bila u zatvoru za ubistvo sina,pustena, i isplacena joj odsteta. Zatim2 se udala za ljubavnika. A najvjerovatnije da ga je luda majka, monstrum nubile. Ko sve ovo organizuje? Narko dilera koji je ubio ovu pjevaljku. A sada ovog ludog muza ubija. Sto posto ubija narko bos

Comments are closed.