NOVI DETALJI UBISTVA U VAGONU: Otkriven IDENTITET ubijene žene kocem,policija pokušava da odgovori na jedno KLJUČNO PITANJE

vagon

Foto: Ilustracija Pixabay

Žena, koja je pronađena mrtva u nedelju ujutru u napuštenom vagonu na Železničkoj stanici u Beogradu je, kako saznaje “Blic” Ivana V. (37) iz Zemuna.

Obdukcija njenog tela još nije urađena, ali prema tragovima nađenim u vagonu, Ivana je ubijena udarcima drvenim kocem koji je nađen pored njenog tela. Na glavi i licu ubijene, konstatovane su brojne povrede, a nađena je i bez donjeg dela odeće, zbog čega se ne isključuje mogućnost da je prethodno silovana.

 

[adsenseyu5]

Na informativni razgovor, za sada je privedeno nekoliko osoba koja su imala saznanja o Ivaninom životu, a među njima je i mladić koji je otkrio zločin.

– On je u vagon ušao oko 10.40 sati u nedelju ujutru, zatekao je mrtvu i o tome obavestio skretničare, a zatim otišao pre dolaska policije. Istog dana je identifikovan, priveden i saslušan ali za sada nema indicija da je on umešan u zločin, zbog čega je i pušten – kaže za “Blic” izvor iz policije.

Prema do sada prikupljenim podacima, Ivana se u vagon doselila nedelju dana pre nego što je ubijena, a živela je od novca koji je zarađivala baveći se prostitucijom.

– Dan pre zločina je kod nje bio jedan muškarac, koji je otišao oko 14 sati. Ivana je posle toga viđena, poslednji put oko ponoći. Sada je ključno pitanje ko je kod nje bio u noći između subote i nedelje. Problem je, međutim što su kod nje dolazili i migranti, koje je teško identifikovati, i što predstavlja oteževajuću okolnost u istrazi – kaže naš izvor.

hitna pomoć

Foto ilustracija: Telegraf

Skretničari na Železničkoj stanici sa kojima je Ivana uspostavila kontakt po dolasku na stanicu, kažu da nisu znali njeno ime, jer im se nije predstavila.

– Rekla nam je samo da je iz Zemuna, da je otac izbacio iz kuće i da nije imala gde da dođe osim na stanicu. Večerala je sa nama u petak uveče. Videlo se da je čista, uredna žena ali sa teškim životom, iz kog nije mogla da se “iščupa”. Upozoravali smo je da nije bezbedno da tu ostane, da dolaze sumnjivi tipovi, migranti. Ona, prosto nije imala drugi izbor – kažu skretničari.

 

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Tamara Markovic Subota,Blic.rs)

 

[adsenseyu2]