NOVI DETALJI UBISTVA U BORČI: Ubica udarao čekićem po glavi Jelenu, a zbog jednog detalja NIKO NIJE ČUO njene vriske

Jelena

Foto: Printscreen/youtube/emisija premijera

Policija veruje da je zapomaganje i vrisku Jelene Marjanović, koja je brutalno ubijena sa devet udaraca tupim predmetom u glavu, niko od komšija u Borči nije čuo jer je u vreme zločina bila pojačana muzika u studiju

Ovo su novi dokazi do kojih je došla istraga.

– U tom momentu nikome ništa nije bilo čudno, jer muzički studio nema zvučnu izolaciju, pa se muzika nije ni čula. Međutim, posle rekonstrukcije zločina i sklapanja svih dokaza, muzika je najverovatnije bila pojačana posle prvog udarca koji je nesrećan žena zadobila u glavu – rekao je izvor upućen u istragu.

[adsenseyu5]

– Najverovatnije je između supružnika u petak uveče došlo do svađe i razmene teših reči. Ubica ju je udario čvrsti predmetom u glavu. Kada je nesreća žena pala na zemlju, zapomagajući, počela je da doziva pomoć, ali on je pojačao muziku, i nastavio da je udara – navodi izvor iz istrage.

Prema svedočenju komšija, oni nisu mogli da se sete da li se čula buka i lomljava, ali su se setili glasne muzike koja je svirala celo veče.

Najverovatnije se osumnjičeni uspaničio kada je svatio šta je učinio, pa muziku nije smanjio, ni kada je sa ukućanima pokušao da ukloni tragove.

“SUTRA TE SAHRANJUJEMO, A ĆERKICA TE ZAPAMTITI NEĆE”: Jecaji majke SKRHANE BOLOM za poginulim sinom iz Merošine

Zbog toga su cela kuća, studio, kupatilo, očišćeni abraznivnim sredstvom, odnosno varikinom. Istim sredstvom očišćene su ruke i nokti Jelene Marjanović i zbog toga sadržaj nađen ispod njenih noktiju nije bio upotrebljiv.

SUMNJIVA IZJAVA ZORANOVOG OCA

Posle pretresa porodične kuće Marjanovića u danima nakon ubistva Jelene Marjanović, njen svekar Vladimir dao je medijima neobičnu izjavu u kojoj je naveo da inspektori nose šta misle da treba “dok se ubica slobodno šeta s čekićem.”

POLICAJAC VLADIMIR SAVIĆ OTKRIVA: Zoran Marjanović je ubica, otac i brat pomagači! EVO ŠTA JE MOTIV! (INFO)

Imajući u vidu da je utvrđeno da je Jelena ubijena tupim predmetom, ova izjava Zoranovog oca je bila jako sumnjiva.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:telegraf.rs)

[adsenseyu2]