NOVI DETALJI U ISTRAZI: Devojka sama sebe IZUJEDALA, a ovo je RAZLOG lažnog prijavljivanja (INFO)

sloboda

Foto: Privatna arhiva

Devojka Ana L. iz Zaječara koja je prijavila da ju je silovao komšija biće tužena za lažno prijavljivanje

Više tužilaštvo u Zaječaru, prema saznanjima srpskih medija, obustavilo je postupak protiv mladića Lazara L.

– Postupak protiv njega je obustavljen zbog lažnog prijavljivanja i traženo je ukidanje pritvora – rečeno je u Višem tužilaštvu u Zaječaru.

[adsenseyu5]

Oštećena ima pravo da uloži prigovor Apelacionom tužilaštvu u Nišu u roku od osam dana na odluku zaječarskog Višeg tužilaštva da obustavi istragu protiv Lazara L.

– Nakon što Apelaciono tužilaštvo donese odluku mi ćemo najverovatnije pokrenuti postupak protiv devojke za lažno prijavljivanje – kažu u zaječarskom tužilaštvu.

Zaječarska policija uhapsila je mladića iz okolnog sela Lazara L. (20) zbog sumnje da je svoju komšinicu Anu L. (19) prebio, silovao i izujedao tako da je na telu imala više od 30 ugriza.

OVAKO JE ŠERON STOUN ZAČEPILA USTA AMERIKANCIMA PRIČOM O SRBIMA I KOSOVU: „Odrasla sam na srpskoj …“ (INFO)

Osumnjičeni je, kako saznajemo, na saslušanju negirao krivicu, a istraga je odmah nastavljena, pa je Tužilaštvo saslušalo i oštećenu devojku.

Podsetimo, zaječarska policija uhapsila je Lazara (20) zbog sumnje da je prebio, izujedao i silovao Anu L., međutim istraga je pokazala da do napada nije ni došlo.

DREVNI HOROSKOP: Otkrivamo vaše tajne, sudbinu i to do najsitnijih detalja (ASTROLOGIJA)

Prema pisanjima medija, Ana L. je priznala u policiji da je patološki zaljubljena u Lazara i da nije mogla da podnese to što je on ignoriše. Zbog toga je sama sebi nanela brojne povrede po telu, a kada je njena porodica primetila da je izgrebana i da joj je odeća pocepana, ona je tvrdila da ju je Lazar silovao.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu2]

1 Comment on "NOVI DETALJI U ISTRAZI: Devojka sama sebe IZUJEDALA, a ovo je RAZLOG lažnog prijavljivanja (INFO)"

  1. Srbi su zlo!

Comments are closed.